Mad & Drikke Sponsoreret indhold

Frisklavet sushi i moderne restaurant: Nyt ”all you can eat”-koncept

Med “Lækre Smagsoplevelser i Viborg” sætter vi fokus på alle de spændende kulinariske oplevelser, området byder på. Vi spotter de gode cafeer, restauranter og kaffebarer og udvælger særlige menuer, desserter, is og andre oplevelser til gane og mave. Den næste oplevelse i serien bringer os til sushi ad libitum i Viborg

Sushi Scandic i helt moderne rammer, inspireret af en enkel og moderne asiatisk indretningskultur.

Du kan være helt sikker på en lækker sushi-oplevelse, når du besøger Sushi Scandic, der åbnede i Viborg i december. Restauranten ligger i forbindelse med den anerkendte restaurant Den Kinesiske Mur, og det er da også samme erfarne ejere, der står bag den nye sushi-restaurant. I helt moderne rammer, inspireret af en enkel og moderne asiatisk indretningskultur kan du nyde alt, hvad hjertet begærer inden for sushi.

Konceptet er sushi ad libitum, det vil sige ”all you can eat” for 199 kr. i hverdagene og 219 kr. fra fredag til søndag. Derudover er der åbent til frokost i weekenden, hvor det kun koster 149 kr. per person. De moderne rammer betyder også en ny form for moderne betjening, hvor du selvfølgelig bliver budt velkommen af personalet, men for at lette processen ved bordet, bestiller du din sushi via en iPad.

Alle råvarer er så friske som overhovedet muligt og er særligt udvalgte, så kvaliteten er helt i top.

Det betyder, at tjeneren ikke skal komme løbende hver gang, du vil bestille mere sushi. I stedet kan du tage det helt i dit eget tempo og blot bestille lidt ad gangen via det overskuelige menukort på iPad’en, hvor du også kan se fine billeder af de forskellige slags sushi. På den måde risikerer du heller ikke at bestille alt for meget ad gangen, da du skal betale 10 kr. for hvert levnet stykke sushi, hvis der er mere end tre styks tilbage.

Det betyder både mindre madspild, men også, at du får helt frisklavet sushi, da bestillingen ryger direkte til kokken i køkkenet, som først laver det, du bestiller, når du bestiller det. Alle råvarer er så friske som overhovedet muligt og er særligt udvalgte, så kvaliteten er helt i top. Udvalget på menukortet er både spændende og varieret med alt fra Nigiri til maki og uramaki samt de klassiske, forskellige slags tilbehør.

Når du først har været forbi Sushi Scandic én gang, får du lyst at vende tilbage igen, for alting forløber glidende, servicen er i top, og det samme er den frisklavede sushi og bedst af alt, går du helt sikkert ikke sulten derfra.

Sushi Scandic
Tingvej 15 st. th.
8800 Viborg
www.denkinesiskemur.dk

 

 

I samarbejde med Sushi Scsndic