Mad & Drikke

Veltilberedte klassiske danske retter: Centralt beliggende hotelrestaurant

Med “Lækre Smagsoplevelser i det vestjyske” sætter vi fokus på alle de spændende kulinariske oplevelser, området byder på. Vi spotter de gode cafeer, restauranter og kaffebarer og udvælger særlige menuer, desserter, is og andre oplevelser til gane og mave. Den næste oplevelse i serien bringer os til et historisk hotel mellem Herning og Holstebro.

Det 136 år gamle historiske Hotel Vildbjerg ligger midt i den vestjyske natur mellem Holstebro og Herning i den lille, charmerende by Vildbjerg. Samtidig ligger det også godt placeret midt imellem nogle af Jyllands største seværdigheder som blandt andet Legoland og Jesperhus Blomsterpark og ikke mindst Vesterhavet. Gennem tiden er hotellet blevet både udbygget og renoveret, men den afslappede og særligt hyggelige og meget intime stemning, er helt den samme som den altid, har været.

God dansk kromad

Lige meget, om du booker et ophold på et af hotellets 33 værelser eller blot vil ud og have et godt måltid mad, er hotellets restaurant et besøg værd. Restauranten er nemlig både for hotellets gæster, men fungerer også som selvstændig restaurant for folk, der kommer udefra, og restaurantens klassiske indretning med den store glasfacade ud mod byens gågade er de perfekte rammer for en hyggelig aften.

Hotellets restaurant er bestemt et besøg værd.

Klassisk dansk og veltilberedt kromad der forkæler smagsløgene.

Grundprincipperne i køkkenet er klassisk dansk og veltilberedt kromad, og menuen byder både på faste a la carte-retter. Du kan også vælge at tage dagens serveringer, der skifter fra dag til dag, og er udvalgt af køkkenet alt efter sæsonens råvarer og det er altid muligt at ringe omkring frokosttid og få oplyst, hvad menuen står på. Men den kunne blandt andet byde på lækre forretter, der får munden til at løbe i vand som blandt andet klassisk rejecocktail, kold eller varm ærtesuppe eller hjemmerøget laks.

Nye lækre retter hver dag.

Til hovedret kunne det være flæskesteg med alt det klassiske tilbehør eller kalvecuvette, serveret med årstidens grønt. Andre dage består aftenmenuen af et lækkert tagselvbord inklusive forret, hvor du kan vælge mellem minimum to slags kød og flere forskellige slags veltillavet tilbehør.

(OBS. Der er ferielukket fra 1. januar og indtil 12. januar)

Hotel Vildbjerg
Bredgade 1
7480 Vildbjerg
Hjemmeside: https://hotel-vildbjerg.dk/
Tlf: +45 9713 1100