Mad & Drikke Sponsoreret indhold

Lækre smagsoplevelser: Et paradis for pandekage-elskere

Med “Lækre Smagsoplevelser i Viborg” sætter vi fokus på alle de spændende kulinariske oplevelser, byen byder på. Vi spotter de gode cafeer, restauranter og kaffebarer og udvælger særlige menuer, desserter, is og andre oplevelser til gane og mave. Den næste oplevelse i serien bringer os til en historisk kro ved Viborg.

Du bliver ramt af historiens vingesus, når du besøger Pandekagekroen i landsbyen Finderup sydvest for Viborg. Den fine kro har nemlig hjemme i den gamle Finderup Lade, der er kendt for mordet på Kong Erik Klipping tilbage i 1286 – det skete dog ikke i selve laden, der først blev bygget i 1890’erne. Hen over sommeren er indretningen i den gamle ladebygning frisket op med ny helt nyt interiør og møbler, som fremhæver den oprindelige arkitektur, men samtidig giver et friskt og moderne touch. De højloftede lokaler, med de synlige sortmalede spær danner den perfekte ramme om ren pandekagehygge.

Pandekagekroen har helt nyt interiør og møbler

Moderne indretning og indbydende indretning.

Der er nemlig pandekager i lange baner og mange forskellige udgaver hos Pandekagekroen, så du sagtens kan spise pandekager til både forret, hovedret og dessert. Det, der er sværest, er faktisk at skulle vælge mellem de mange spændende variationer på menukortet.

Man kan godt blive overrasket over, på hvor mange forskellige måder, man kan spise sine pandekager. Der er alle de klassiske muligheder på kortet som for eksempel røget laks og flødeost, oksekød og jalapenos samt selvfølgelig sukker og syltetøj til dessert. Derudover bliver du let fristet af anderledes varianter, det helt sikkert kan anbefales at prøve. Smag for eksempel en forrets-pandekage med hønsesalat, fersken og peanuts eller hvad med pulled pork til hovedret og Nutella skum eller brieost til dessert? Det værste – eller måske det bedste – er, at I er nødt til at komme igen for at smage flere varianter en anden dag.

Klassikeren med oksekød og jalapenos

Yderst lækre dessertpandekager med is og chokolade.

Alt, imedens I nyder pandekager i lange baner, bliver der sørget for jer af personalet, der går langt, for at I får den bedste oplevelse. Og der er virkelig tale om en oplevelse hos Pandekagekroen, hvor både omgivelser og maden er værd at fortælle om.

Du kan både spise hos restauranten eller tage pandekagerne med hjem. Kan du slet ikke få pandekager nok, kan du bestille diner transportable, hvor Pandekagekroen kommer ud og laver pandekager til din fest.

Pandekagekroen
Fallevej 1
8800 Viborg
Tlf.: 32 10 01 02
Hjemmeside: http://www.pandekagekroen.dk/
Følg pandekagekroen på Facebook her

I samarbejde med Pandekagekroen