Mad & Drikke Sponsoreret indhold

Lækre smagsoplevelser: God kaffe og hjemmebagte fristelser

Med “Lækre Smagsoplevelser i Viborg” sætter vi fokus på alle de spændende kulinariske oplevelser, egnen byder på. Vi spotter de gode cafeer, restauranter og kaffebarer og udvælger særlige menuer, desserter, is og andre oplevelser til gane og mave. Den næste oplevelse i serien bringer os til Viborg Centrum.

Café Sarah åbnede i starten af året, og med en beliggenhed på den travle Jernbanegade, er der gang i kaffemaskinen bag disken. Her er både børn og voksne meget velkomne til at slå sig ned og nyde en kop kaffe, en milkshake, spise lækker hjemmelavet mad og måske spille et spil sammen. Cafeen indbyder til at tilbringe tid sammen med venner,  veninder eller mødregruppen.

Jeg ville gerne skabe et sted, hvor folk kan føle sig hjemme og godt tilpas med hjemlig hygge og nærvær, fortæller Sarah Willumsen, som står bag caféen.

 

Lækkert udvalg af kaffe – enten til at drikke i cafeen eller “to go”.

Kaffekortet byder på lidt af hvert lige fra Choko/Caramel Macchiato til cappuccino eller en helt klassisk filterkaffe, og så har caféen måske områdets største udvalg af sirupper. Og om du vil nyde kaffen i Caféens hyggelige rammer eller benytte dig af “to go”, er helt op til dig. Den smager lige godt uanset hvad og én ting er sikkert; nemlig at den er lavet med kærlighed, lige som alt det andet Sarah fremtryller i caféens køkken.

Yderst velsmagende hjemmelavet okseburger

Brunch tallerken til 2 personer på Café Sarah

Menukortet er nøje udvalgt med blandt andet flere forskellige lækre sandwichs, spicy burger, brunch tallerken og salater. Samtidig er der altid hjemmebagte boller, og dagens spændende kage, der varierer fra dag til dag.

Opskrifterne er ofte nogle Sarah har i gemmerne, eller selv finder på, og der er blandt andet tale om klassikere som chokoladekage, lagkage og tærter, men næsten altid med en lille ekstra twist til smagsløgene.

Hvis du skal afvikle et privatarrangement, er det også muligt, at invitere indenfor i de hyggelige rammer, der er på Café Sarah. De fleste drikkevarer er fra lokale producenter, såsom Peter Larsen-kaffen, da det er vigtigt for Sarah at støtte lokalområdet.

Velkommen på Café Sarah.

Café Sarah
Jernbanegade 2
8800 Viborg
Hjemmeside: https://www.cafe-sarah.dk/
Følg Café Sarah på Facebook

I samarbejde med Café Sarah