Mad & Drikke Sponsoreret indhold

Dansk mad, når det er bedst: I historiske omgivelser i Viborg

Med “Lækre Smagsoplevelser i Viborg” sætter vi fokus på alle de spændende kulinariske oplevelser, egnen byder på. Vi spotter de gode cafeer, restauranter og kaffebarer og udvælger særlige menuer, desserter, is og andre oplevelser til gane og mave. Den næste oplevelse i serien bringer os til Viborg Centrum.

I hjertet af Viborg ligger Restaurant Palads

I hjertet af Viborg, lige midt på strøget, ligger Hotel Palads i en gammel historisk bygning, der blev opført i 1900, og hotellet har været på samme hænder i to generationer. Det er i hotellets hovedbygning du finder den charmerende Restaurant Palads, der har store vinduesfacader ud til det nyrenoverede torv Sct. Mathias Port, og samme indbydende stemning, som resten af hotellet, og så behøver du bestemt ikke være gæst på hotellet, for at spise der.

Restauranten har gode danske retter på menukortet fordelt på fisk eller kød som hovedret og masser af friske råvarer. Kærligheden til maden er til at smage og det er helt sikkert at du ikke går sulten fra restauranten, hvor klassiske retter som stjerneskud, stegt flæsk, schnitzel og engelsk bøf er på menuen.

Stjerneskud fra Restaurant Palads er noget helt særligt.

Restaurantens stjerneskud er især et tilløbsstykke og er lavet af frisk fisk, som kokken selv deler i fileter og panerer og steger på panden. Hertil kommer selvfølgelig det traditionelle, lækre tilbehør som hvidvinsdampede fiskefileter, rejer, kaviar, røget laks og dressing. Alt sammen serveret på en skive lækkert ristet brød, som i sin helhed får munden til at løbe i vand.

Velbekomme!

Restaurant Palads
Sct. Mathias Gade 5
8800 Viborg
Tlf: 40 18 39 39
Hjemmeside: https://restaurantpalads.dk/

 

I samarbejde med Restaurant Palads