Mad & Drikke Sponsoreret indhold

En oplevelse for smagsløgene: Med et strejf af Japan & Kina

Med “Lækre Smagsoplevelser i Viborg” sætter vi fokus på alle de spændende kulinariske oplevelser, egnen byder på. Vi spotter de gode cafeer, restauranter og kaffebarer og udvælger særlige menuer, desserter, is og andre oplevelser til gane og mave. Den næste oplevelse i serien bringer os til Viborg centrum.

Hos restaurant Den Kinesiske Mur kan du få en oplevelse for smagsløgene fra både det det spændende kinesiske køkken og det raffinerede japanske køkken. Menukortet bugner af retter, der er skabt ud fra de to asiatiske landes madtraditioner, og det kan næsten være svært at vælge. Derfor er den fyldestgørende kinesiske luksus-buffet også et godt valg, da du her har mulighed for at smage lidt af hvert.

Den Kinesiske Mur kan du få en oplevelse for smagsløgene fra både kinesiske og japanske køkken.

Både det japanske og det kinesiske køkken har en tradition for at anvende et væld af gode, sunde råvarer, som samtidig mætter godt og smager fantastisk. Restaurantens lækre mongolske barbecue, hvor alle smags- og næringsstoffer er bevaret, er helt sikkert også værd at prøve.

Som noget unikt kan du i restauranten i Viborg prøve den helt særlige japanske tradition, Teppanyaki, hvor kokken griller din mad direkte på en stor rustfri stålplade, som er integreret i gæsternes borde. Den Kinesiske Mur er det eneste sted i Jylland og det er både underholdende og helt specielt, når kokken jonglerer med retterne lige ved siden af dig, og maden føles ekstra frisk på den måde.

Hos Den Kinesiske Mur tilbydes Teppanyaki.

Hvis du ønsker dig en smagsoplevelse fra Den kinesiske Mur, men du ikke lige er i restaurant humør, så kan du også vælge at tage retterne med dig og nyde dem hjemme i stuen

Den kinesiske mur
Tingvej 15
8800 Viborg
Tlf: 3819 3939
Hjemmeside: http://denkinesiskemur.com/

 

 

I samarbejde med Den Kinesiske Mur