Mad & Drikke Sponsoreret indhold

Lækre smagsoplevelser i Viborg

Viborg byder på masser af stemning og især på et spændende udvalg af restauranter, der når så godt som hele verden rundt. Lige fra det kinesiske over det japanske videre til det franske, et smut til Italien for at ende i det danske køkken. Udvalget er på plads, og der er noget for enhver smag. Det er bare med at vælge. Det kan i sig selv være vanskeligt, men uanset, hvilket køkken, du vælger, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Når du desuden kan se frem til både eksklusive eller mere jordnære omgivelser er det bare med at kaste sig ud i et valg. Det er vanskeligt at finde det helt perfekte. Men det er tæt på i Viborg.

Smagen af Kina og Japan frister

Restaurant Den Kinesiske Mur byder velkommen til både det spændende kinesiske og det smagfulde japanske køkken. Et væld af lækre retter frister næsten over evne. Men kun næsten for elsker man kinesisk og japansk mad er det bare med at kaste sig over menukortet. Du kan også nyde en stor luksus kinesisk buffet. Både det japanske og det kinesiske køkken er baseret på en mangfoldighed af gode, sunde råvarer, der alle mætter. Og så smager det hele fantastisk. Du bør nok også prøve den mongolske barbercue, hvor alle smags- og næringsstoffer er bevaret, når retten serveres. Det er bare lækkert. Vil du have den kinesiske eller japanske ret med for at nyde i hjemlige omgivelser, er det også muligt.

Den kinesiske mur
Tingvej 15
8800 Viborg
Tlf: 3819 3939
Hjemmeside: http://denkinesiskemur.com/

En steak nær det himmelske

Måske er det den bedste steak, der kan opdrives. Tæt på er det under alle omstændigheder, når du bestiller en steak i i Gastro & Bar Nytorv11. Og du kan ikke bare vælge en. Næh her er tre lækre steaks at vælge mellem. I den passende størrelse på mellem 200 og 220 gram. Naturligvis tilberedt præcis, som du ønsker. Det er en himmelsk mundfuld, der med garanti får smagsløgene til at løbe i vand. Er du mere til en lækker burger kan Nytorv11 også klare det. Kvaliteten er i top og den tilberedes naturligvis lige som du vil have det. Men Nytorv11 har også andre lækre smagsoplevelser at byde på. Lige fra italiensk carpaccio til vegetarretten ravioli rattatouille. På Nytorv11 er der nemlig sørget for, at enhver gourmet kan få sulten stillet på en velsmagende facon.

Gastro & Bar Nytorv11
Nytorv 11
8800 Viborg
Tlf: 3066 8011
Hjemmeside: www.nytorv11.dk

Gourmet pizzaer ud over det sædvanlige

Viborg Gourmet Pizza er stedet for dig, der vil have nem og hurtig mad i den travle hverdag, og som samtidig leder efter et udsøgt måltid, som virkelig forkæler dine smagsløg. Restauranten bruger kun ægte naturlige råvarer – eksempelvis bruges hvid trøffelolie, havtang, koldpresset jomfru olivenolie og frisk dansk oksekød. Dine italienske venner vil misunde dig, når du fortæller om de lækreste pizzaer, der kan opdrives i miles omkreds. Er du ikke lige i humør til en pizza, er det også råd for det. Saftige og velsmagende hjemmelavede burgere med bøffer på 200 gram og masser af friske og sprøde grøntsager kan nemlig også let og hurtigt bestilles i Viborg Gourmet Pizza.

Viborg Gourmet Pizza
Randersvej 21
8800 Viborg
Tlf: 8660 1020
Hjemmeside: www.viborggourmetpizza.dk

Franske fuldendte fristelser

Brasseriet Viborg har det specielle franske touch, der både er indbydende og i lige så høj grad borger for kvalitet i alle ender og kanter. Uanset om det er maden eller vinen, der lokker. Ærlig mad med kvalitets råvarer, nøje udvalgt af stedet kok, som aldrig går på kompromis med kvaliteten er mantraet. Her er der garanti for hjemmelavet mad efter stolte traditioner, og på et gastronomisk niveau, som vil sikre dig en fantastisk smagsoplevelse. Stedets vine er nøje udvalgt, så der er noget for enhver smag og servering. Stedets signatur menu kan få dit mundvand til at løbe. Læs bare her: Skaldyrstapas bestående af ristet kammusling med grillede tigerrejer på tangsalat, gratinerede blåmuslinger, laks og fiskesauce, tournedos rossini af oksemørbrad med ristet foie gras, sprød parmaskinke og trøffelsauce, et ostebræt med tre gårdoste med oliven og en desserttallerken med créme brulée, kage og is. Serveret smukt. Det kan da få enhver til at kigge indenfor.

Brasseriet Viborg
Nytorv
8800 Viborg
Tlf: 8873 3030
Hjemmeside: www.brasserietviborg.dk

Sydlandsk stemning midt i Viborg


Cafe Baghuset store, flotte terrasse ligger på solsiden og byder på sydlandsk stemning, så du kan nyde solen eller måske hellere skyggen fra de store markiser. Selve cafeen byder på et hyggeligt stemningsfyldt lokale med små kroge og i særdeleshed på mad af høj kvalitet. Det er ikke uden grund, at Café Baghuset de to seneste år er løbet med prisen som årets caféoplevelse i Viborg. Omgivelserne gør det, men det gør maden i særdeleshed også. Lige fra den lækre og veltillavede brunch du kan få fra morgenstunden til aftenmenuerne, der blandt andet byder på en forret bestående af jordskokkesuppe med kammusling toppet med trøffelolie og sprøde jordskokkechips, men hovedret striploin, 250g australsk oksefilet serveret med hjemmelavet bearnaisesauce, rustikke fries og tomat mozzarella salat vendt i balsamicodressing sluttende med en dessert bestående af chokolade brownie serveret med syltet mørkebær i Grand Marnier og hjemmelavet passioncream. Hvad kan du forlange mere, hvis du en aften ude skal nydes med god mad. Og vine der passer til retterne kan du naturligvis også nyde.

Café Baghuset
Sct. Mathiasgade 50F
8800 Viborg
Tlf: 2616 2164
Hjemmeside: www. baghuset.net