november, 2019

23nov16:0018:15Få Billetter - Anne Linnet Julekoncert // Sct. Marie Kirke

Event Details

Lørdag d. 23. November kl. 17:00
Dørene åbner kl. 16:00
Unummererede siddepladser
Adresse: Sct. Marie Kirke, Kirketorvet, 6400 Sønderborg
Forsalg: 275 kr. (+gebyr).

En af Danmarks mest betydningsfulde og initiativrige musikere tager på turné i kirker landet over. Med sig bringer hun julestemning og et stort bagkatalog, der spreder sig over fem årtier.

Siden 1970’erne har Anne Linnet været en del af den danske musikscene. Et bagkatalog med adskillige soloalbums samt skaber af diverse bands, har Anne Linnet opnået anerkendelse for sine ærlige og åbne tekster samt sin lyst til at eksperimentere med musikgenrer.

Til jul kan publikum nu glæde sig til en lang række julekoncerter hvor Anne Linnet tager publikum i hånden ind i kirkens rum. Det bliver en åben og ærlig fortolkning af egne sange. Hun vil blandt andet synge klassikere som ”Tusind Stykker”, ”Smuk Og Dejlig” og ”Barndommens Gade” samt sange fra sit julealbum, blandt andet ”Hvid Jul” og ”Stjerne Over Betlehem”.

Anne Linnet nyder at spille i kirker, først og fremmest på grund af den gode akustik, men i høj grad også på grund af stemningen.
”Kirkens rum har dannet ramme om så uendeligt mange livsbegivenheder, både de triste og de glædelige. De fleste af os har oplevet nogle af de største øjeblikke i vores liv i en kirke, og det føler jeg nogle gange, at man kan fornemme, sidder i væggene. Man mærker, hvordan rummet er tæt af sorg og glæde, og det rum kan jeg godt lide at optræde i” fortæller Anne Linnet.

Til julen 2019 kan Anne Linnet opleves til 21 julekoncerter landet over.

Time

(Saturday) 16:00 - 18:15

Location

Sct. Marie Kirke, Sønderborg

Kirketorvet