Mad & Drikke Sponsoreret indhold

Stilfulde rammer og lækre retter: Lige fra smørrebrød til burgere og cocktails

Med “Lækre Smagsoplevelser i Sønderborg” sætter vi fokus på alle de spændende kulinariske oplevelser, byen byder på. Vi spotter de gode cafeer, restauranter og kaffebarer og udvælger særlige menuer, desserter, is og andre oplevelser til gane og mave. Den næste oplevelse i serien bringer os til en hyggelig café i centrum af Sønderborg, der har alt hvad hjertet begærer.

Når du træder ind af døren til café Ib Rehné Cairo bliver du mødt af en stilfuld indretning med rå murstensvægge, hvide duge og afdæmpede farver, der skaber et særligt hyggeligt miljø, hvor du kan nyde maden med kig til Rådhustorvet gennem store vinduespartier. Her finder du også en afdeling med buede vinduer og synlige bjælker, der er oplagt til selskaber og et loungeområde med sofaer og polstrede stole, der indbyder til aftenhygge og en drink med vennerne. Caféen der har ligget på rådhustorvet i mange år er opkaldt efter den legendariske DR-korrespondent Ib Rehné, der ofte reporterede fra Cairo og gjorde udtrykket ”Ib Rehné Cairo” kendt.

Stedet slår dørene op hverdag fra formiddag til aften, og i weekenden skrues der op for musikken, mens der jongleres med lækre cocktails i baren, og der er åbent til 02.30. Der er altså tale om et sted for hele familien – unge som gamle, hvor stemningen suppleres af lige så elegante og indbydende retter.

Caféen er blandt andet kendt for sin lækre morgenmad og brunch, der har fokus på det sunde, men samtidige også lidt til den søde tand med både avokado, skyr, æg og pandekager på kortet.

Frokostmenuen får også tænderne til at løbe i vand med et stort udvalg af klassiske caféretter samt dansk smørrebrød. Nyd for eksempel en Club Sandwich, et stjerneskud, pariserbøf eller en Sea Food-salat. Også burgerkortet er veludstyret og især caféens bøfsandwich med tre slags løg, rødbeder og masser af sovs har fået topkarakter af flere anmeldere. Er det ikke nok, er der både pizza, pasta samt flere børneretter på menuen

Efter hovedretten er der flere lækre desserter at vælge imellem eller måske en kage sammen med en kop vellavet italiensk kaffe. Servicen er helt i top, og både smagsløg og du selv bliver forkælet i caféens charmerende og stilfulde rammer. En café, der leverer ud over det sædvanlige med både stemning og menu.

Café Ib Rehné Cairo
Rådhustorvet 4
6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 04 00
Hjemmeside: http://www.ibrehnecairo.dk/
Følg på Facebook her

I samarbejde med Café Ib Rehné Cairo