Mad & Drikke Sponsoreret indhold

Italiensk stemning for fuld skrue: Smagen af klassiske italienske retter

Med “Lækre Smagsoplevelser i Roskilde” sætter vi fokus på alle de spændende kulinariske oplevelser, byen byder på. Vi spotter de gode cafeer, restauranter og kaffebarer og udvælger særlige menuer, desserter, is og andre oplevelser til gane og mave. Den næste oplevelse i serien bringer os til en italiensk restaurant i hjertet af Roskilde.

Så snart du træder ind ad døren Primo Piano, bliver du mødt af den gode stemning, der altid er i restauranten. Stedet er meget populært blandt beboerne i Roskilde, og hvis du ikke allerede har været forbi, er det bestemt et besøg værd. Primo Piano har eksisteret som italiensk restaurant i 11 år, og ejeren Samir har 35 års erfaring i restaurationsbranchen.

Altid hyggelig atmosfære og stemning

I restaurantens charmerende lokaler med de ikoniske, lysegule og bordeaux farver er der plads til 50 spisende gæster. Her dufter det altid af italienske krydderier, og der hersker en særlig stemning blandt personalet, der er overført til den gode service. Med et bord ved vinduet sidder du højt i forhold til vejen og har et hyggeligt kig ud til Køgevejs travle liv.

Indehaveren Samirs hjerte brænder for det italienske køkken med alt, hvad det indebærer. Al maden er så vidt, det er muligt, lavet helt fra bunden af friske råvarer og efter traditionelle italienske opskrifter. På menukortet finder du klassiske italienske retter, som for eksempel Lasagne Emiliana samt forskellige varianter af Rigatoni og Tortelloni og derudover et væld af flere andre klassiske retter.

Altid friske råvarer og italienske retter lavet fra bunden.

Der er selvfølgelig også lækre pizzaer på menukortet, lækre salater og italienske tapas-retter. Næsten alle retter kan også bestilles til at tage med hjem. Hovedretterne kan suppleres af italienske dessertspecialiteter, som for eksempel hjemmelavet limoncello, crespelle og ikke mindst tiramisú, der kan skylles ned med en god italiensk kaffe.

Restauranten danner også flere gange årligt ramme for arrangementer, som for eksempel vinsmagning og cubanske eller italienske temaaftener. Du kan også altid kigge ind til Primo Piano og få en snak om, hvordan du kan holde dit selskab i restaurantens hyggelige lokaler.

Primo Piano
Køgevej 1
4000 Roskilde
Hjemmeside: http://primo-piano.dk/
Telefon: 46 36 77 72

I samarbejde med Primo Piano