Mad & Drikke Sponsoreret indhold

Klassisk bøfhus i charmerende bygning: Stort udvalg og høj kvalitet

Med “Lækre Smagsoplevelser i Roskilde” sætter vi fokus på alle de spændende kulinariske oplevelser, byen byder på. Vi spotter de gode cafeer, restauranter og kaffebarer og udvælger særlige menuer, desserter, is og andre oplevelser til gane og mave. Den næste oplevelse i serien bringer os til et dansk bøfhus midt i Roskilde.

Den fine, gule bindingsværksbygning, der huser restaurant Rib House i Roskilde, ligger godt gemt fra det travle liv på strøget i den hyggelige Djalma Lunds Gård. Stedet oser af stemning med fritlagte loftsbjælker og af intimitet, selvom der er plads til op mod hundrede spisende gæster i restaurantens lokaler tilsammen.

Selvom navnet måske klinger amerikansk, lægger ejerne vægt på, at der er tale om et dansk bøfhus med alt, hvad dertil hører af friske råvarer, krydderier og sammensætninger. Stedet byder på et stærkt koncept, som tager udgangspunkt i gode bøffer af den bedste kvalitet, og du kan være helt sikker på at få samme høje kvalitet hver gang – lige meget, hvad du bestiller. Her er klassiske spareribs, steaks og laksesteaks, der er stegt på grill. Tilbehøret er klassisk som for eksempel barbecue og coleslaw til dine spareribs, der fås i forskellige portionsstørrelser eller ad libitum, hvis du virkelig elsker spareribs.

Grillede ribs med barbeque

Der er tale om et klassisk bøfhus, hvor man går op i et højt niveau, god service og stemning og til alle de forskellige hovedretter er der et stort udvalg af tilbehør lige fra kartofler tilberedt på mange forskellige måder, diverse saucer og ikke mindst den overdådige salatbar, der byder på mere end 40 forskellige slags råvarer at vælge imellem.

Lækre og velsmagende bøffer

Hele familien er velkommen i restauranten, som har åbent til både frokost og aften og byder på noget for enhver smag – og endda i en prisklasse, hvor alle kan være med. Også dessertkortet med klassiske dessertretter eller fri isbar frister, selvom du måske allerede var godt mæt af hovedretten.

Du kan også invitere familie eller venner til fødselsdag eller lignende på restauranten, der har et stort selskabslokale tilknyttet.

Rib House
Djalma Lunds Gård 8
4000 Roskilde
Tlf. 46 36 36 46
Ribhouse.dk

I samarbejde med Rib House