Mad & Drikke Sponsoreret indhold

Med alt hvad hjertet begærer i lækre rammer

Med “Lækre Smagsoplevelser i Roskilde” sætter vi fokus på alle de spændende kulinariske oplevelser, byen byder på. Vi spotter de gode cafeer, restauranter og kaffebarer og udvælger særlige menuer, desserter, is og andre oplevelser til gane og mave. Den næste oplevelse i serien bringer os til Roskilde Centrum.

I fuldstændigt nyrenoverede lokaler, hvor der er kræset for indretningen, åbnede Café Ross i starten af 2019 i Algade. I de rummelige lokaler er der indrettet en moderne og stemningsfyldt café med store, flotte vinduespartier ud mod det aktive strøg. Tænderne løber i vand så snart du ser den velassorterede kombinerede brunch- og frokostbuffet, som er den eneste af sin slags i Roskilde.

Tænderne løber i vand når man ser den kombinerede brunch- og frokostbuffet på Café Ross

Den attraktive café er allerede kendt for brunchbuffeten, hvor udvalget er enormt med både kolde, lune og varme retter. Alt er lækkert anrettet, og det er tydeligt at både se og smage, at råvarerne er friske, og alt er frisklavet af kokkene i køkkenet. At maden skal smage af noget og være af høj kvalitet, betyder nemlig rigtigt meget for stedets to ejere, der samtidig lægger vægt på god service og på at alle kunder får en god oplevelse.

Buffet med alt hvad hjertet begærer

På buffeten finder du både flere forskellige oste, frisk skåret frugt, pandekager, croissanter, tunmousse, rejemadder, kartoffelmos – kort sagt, alt, hvad hjertet kan begære, og ønske sig af en brunchbuffet, der sagtens kan dække frokostbehovet også. Brunchbuffeten bliver løbende bliver fyldt op fra 10-14 hver eneste dag. Derudover er prisen lige så fantastisk, da du kan spise alt, hvad du vil for 69 kroner, og for 119 kroner kan du oveni drikke ad libitum.

Udover buffeten er der flere lækre a la carte retter på menuen med blandt andet bøf af Black Angus, Omelet og sandwich og på aftenkortet er der flere forskellige burgere at vælge imellem.

Aftenkortet byder på blandt andet på lækre sandwichs

Burgere på Café Ross får yderst gode anmeldelser af gæsterne.

Med sine rummelige lokaler er Café Ross også det oplagte valg til at holde selskaber, og caféen har allerede god erfaring med både barnedåb, sølvbryllupper, fødselsdage og lignende.

Velkommen på:

Café Ross
Algade 32
4000 Roskilde
Tlf: 9290 0009
Hjemmeside: https://www.cafeross.dk/
Følg Café Ross på Facebook her

I samarbejde med Café Ross