Livsstil Sponsoreret indhold

Erfaren home-mægler åbner butik i Assentoft

Det at være lokalkendte og synlige i lokalområdet vægter højt hos home, der har valgt at udvide forretningen med en butik i Assentoft for, at komme tættere på kunderne i den del af det nordvestlige Djursland, herunder Ørsted, Auning og Allingåbro.

Faktisk er der to af vores mæglere, blandt andre Trine Sander og Malene Hørby, der henholdsvis er opvokset i området omkring Assentoft, og bor der nu, og det er derfor kun naturligt for os at rykke en del af medarbejderstaben ud i den del af vores område,” siger Peder Jakobsen, som selv bor i Assentoft og kommer til at stå for både den nuværende forretning i Randers og den nye i Assentoft.

Den store mæglerforretning i Randers dækker allerede området ved Assentoft og ud på Djursland i forvejen. De små byer i omegnen af Randers er i rivende udvikling og derfor ved Peder Jakobsen, at potentialet er stort, og han ser det som en ekstra service at rykke nærmere på kunderne, så de ikke behøver tage helt til Randers. Området i en radius omkring Assentoft dækker både landejendomme, villaer, nybyggerier og sommerhuse samt andelsboliger og ejerlejligheder.

Vi har været i gang med en større istandsættelse af lokalerne, som bliver indrettet lyst og moderne, så de passer ind i homes flotte koncept. Vi får en af byens bedste placeringer på Storegade, lige ved siden af Super Brugsen fortæller Peder Jakobsen.

home Assentoft i nyistandsatte lokaler på en af byens bedste placeringer.

Erfaring og personlighed

Med over 30 års erfaring som ejendomsmægler og 12 af dem som indehaver af home i Randers har Peder Jakobsen om nogen fingeren på pulsen i forhold til ejendomsmarkedet i området omkring Randers.

Det er vigtigt for mig, at vi er ærlige overfor vores kunder og at skabe tryghed og tillid. Noget af det, jeg mener, er med til at give tryghed er blandt andet vores mæglerrunde. En gang om ugen sætter vi os alle sammen i bilerne og kører rundt til de nye boliger, vi har fået til salg. Så får alle mæglere set boligerne, inden vi starter salget og samtidig hilser alle mæglere også på alle sælgerne – det giver en enorm tryghed både for sælger og mægler,” siger Peder Jakobsen. Herudover får sælger sin helt egen og personlige mægler tilknyttet i hele salgsperioden.

Det handler om at være ærlige overfor kunderne og at skabe tryghed og tillid, fortæller indehaver Peder Jakobsen

Han lægger vægt på, at kunderne skal være trygge og at oplyse kunderne om alle omkostninger i forbindelse med handelen. For eksempel at kunden kan få kredit i op til et år, når de bestiller tilstandsrapporten og er boligen ikke solgt efter et halvt år, er det gratis at få lavet nye rapporter – det giver tryghed for sælger og deres økonomi.

Det kan ofte være svært at gennemskue alle omkostninger i forbindelse med en handel eller lægge penge ud på forhånd, før man ved, om huset er solgt. Derfor går vi meget op i at lave den mest optimale løsning for kunderne, så de kan komme videre i deres liv på den bedst mulige måde,” siger Peder.

home  består af en god blanding af yngre og mere erfarne mæglere, der alle har en særlig gejst for mæglerfaget og forretningen.  Medarbejderstaben er blevet udvidet med Simon Kristensen, som er født og opvokset i Auning. Simon sidder til daglig i butikken i Assentoft, hvor han er ved at uddanne sig til ejendomsmægler. Her vil det altid være muligt at komme ind forbi til en helt uforpligtende snak over en kop kaffe.

home Assentoft
Storegade 55A
8960 Randers SØ
Telefon:  8649 2020
Mail: assentoft@home.dk

I samarbejde med home Assentoft