Livsstil Sponsoreret indhold

Masser af inspiration i HusCompagniets nye udstillingsby

Det er blot lidt over et år siden, HusCompagniet slog dørene op til kontoret i Randers og en udstillingsby i Dronningborg. I weekenden, den 22. og 23. juni, får udstillingsbyen repremiere med fire gennemtænkte og meget forskellige udstillingshuse på Egeskovvej.

HusCompagniet er landsdækkende og bygger cirka hvert tredje hus i Danmark og har altid bygget en stor del af nybyggerierne i Randers. En væsentlig del af virksomhedens strategi er netop at være til stede med afdelinger i lokalområdet og på den måde være i tæt kontakt med lokale rådgivere.

Det er vigtigt for os at være en del af lokalmiljøet og at arbejde tæt sammen med både lokale mæglere, håndværkere og andre lokale aktører på boligområdet. Vi har et tæt samarbejde med alle de lokale pengeinstitutter i Randers, og et par af dem vil være til stede i løbet af weekenden den 22. – 23. juni, hvor de blandt andet kan fortælle om finansieringsmulighederne ved at bygge nyt,” fortæller Peter Jakobsen, der er afdelingsdirektør i Randers.

I weekenden, den 22. og 23. juni, får udstillingsbyen repremiere med fire gennemtænkte og meget forskellige udstillingshuse på Egeskovvej.

Der er nemlig rigtigt gode muligheder for en optimal finansiering af nybyggeriet med blandt andet gratis grundkøbskredit, nul renter samt nul gebyrer, når man vælger at bygge med HusCompagniet, der fortsætter sin vækst og med længder er danskernes foretrukne husbygger.

Repremieren af udstillingsbyen i Randers er noget, de 2 byggerådgivere og salgschefen på Randerskontoret glæder sig til, og der er lagt mange timer i de fire udstillingshuse, der hver især repræsenterer bredden i de arkitekturer, HusCompagniet bygger, og er fra 157 kvadratmeter til 203 kvadratmeter.

Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje lige fra opslagstavler til vaser, og vi har forsøgt at vise fire meget forskellige hjem lige fra luksusmaterialer til et mere klassisk materialevalg. Husene står færdigt indrettede med møbler i alle rum, gardiner, farver på væggene samt et færdigt haveanlæg. På den måde kan man få et rigtig fint indtryk af, hvordan det er at bo i et af vores huse, og hvordan man selv kan være med til at præge det, fortæller Peter Jakobsen.

Et hus fra HusCompagniet er altid individuelt tegnet, så de opfylder kundens behov, og fra start til slut har kunden personlig kontakt med en byggerådgiver, egen personlig tegner og arkitekt og byggeleder fra HusCompagniet, som følger byggeriet tæt i byggefasen.

Til udstillingseventen er der mulighed for at opleve, hvordan garagen kan udnyttes til for eksempel gildesal og få en kop kaffe eller nyde en is i den minicafé, garagen er omdannet til. Samtidig kigger Uglebamsen forbi og hilser på børnene samt uddeler slikposer og små uglebamser.

Vil du vide mere om HusCompagniet, kan du kigge ind på den nye hjemmeside, der udover fantastisk inspiration blandt andet byder på en oversigt over byggegrunde eller nedrivningsklare huse i Danmark, og her kan du også bestille det nye katalog ”Vores livs hus her” og få endnu mere hjælp til dine byggetanker.

Huscompagniet Randers
Østervold 47
8900 Randers
Tlf: 87 45 00 00
Hjemmeside: https://www.huscompagniet.dk/kontakt/randers

I samarbejde med Huscompagniet Randers