Livsstil

En tandlæge, du kommer til at holde af

Tryghed, nærvær og at møde patienterne i øjenhøjde. Det er nogle af de grundlæggende værdier, der er hos Tandlægerne Hegermann & Hedegaard på Løgstørvej i Randers. I sommeren 2016 overtog Mette Hedegaard og hendes kollega Henrik Hegermann tandklinikken efter de tidligere ejere Karen og Jesper Schiønning, der også havde været deres chefer i henholdsvis 5 og 7 år. Dermed kunne klinikken fortsætte som hidtil, blot med nye ejere, der dog allerede var en integreret del af huset.

Det lå i kortene, at vi skulle overtage stedet, for hverken Mette eller jeg var klar til at rykke videre til en anden klinik. Man får et tæt forhold til sine patienter som tandlæge, som man gerne vil fastholde og et skifte, kan derfor være hårdt, fortæller Henrik.

Derudover var sammenholdet mellem personalet rigtig godt, og det gav derfor rigtig meget mening, at klinikken skulle køre videre, som et samlet hele. Netop det gode forhold mellem alle de ansatte i klinikken er noget både Mette og Henrik vægter højt og værner om.

Vi har et sindssygt godt team, og vi er næsten som en stor familie. Vi har flere arrangementer årligt med julefrokoster, påskefrokoster og en årlig weekendtur sammen. Det betyder meget, at vi har det godt både, når vi er på arbejde og privat og det smitter af i mødet med patienterne, fortæller Mette.

Tryghed, nærvær og at møde patienterne i øjenhøjde er værdier hos Tandlægerne Hegermann & Hedegaard

Alle medarbejdere har hver deres faglige kompetencer og alle får lov at efteruddanne sig og tage på kurser efter deres personlige interesser. På den måde supplerer alle hinanden og også Henrik og Mette fordeler ansvarsområderne helt naturligt mellem hinanden, blandt andet fordi de husker at forventningsafstemme og tale åbent sammen. Alle i klinikken har hver deres spidskompetencer, og alle sparer med hinanden, og på den måde sikrer Mette og Henrik høj faglighed og kvalitet i behandlingen af patienterne.

Et trygt sted
Det at gå til tandlæge er noget mange er ret nervøse for, derfor er det vigtigt, at de finder tryghed i hyggelige omgivelser. Samtidig betyder det utroligt meget, at man kommer et sted, hvor man kan mærke, at personalet arbejder godt sammen og har det godt med hinanden,” fortæller Mette.

Så snart man træder igennem døren til klinikken, bliver man mødt med en hilsen samt et smil og af en særlig hjemlig og hyggelig atmosfære.

Mange af patienterne er kommet i klinikken gennem flere generationer, og ofte er det hele familien, der går hos os. Det betyder også, at forholdet bliver meget personligt, og alle husker hinanden,” siger Henrik.

Det betyder meget for os at være ærlige overfor vores patienter, og ingen er bare et nummer i køen hos os. Hver enkelte patient får den særbehandling, de fortjener, og vi tager os god tid til den enkelte patient. Jeg forestiller mig ofte, at det var min mor eller far, der sad i stolen, og alle patienter får samme behandling, som jeg ville have givet dem,” slutter Mette af.

Tandlægerne Hegermann & Hedegaard I/S
Løgstørvej 3
8940 Randers SV
Tlf.: 86 42 50 27
Hjemmeside: https://randers-tandlæge.dk
Mail.: info@hhtand.dk