Mad & Drikke Sponsoreret indhold

Et studie i god mad

I hjertet af Dronningborg finder du en helt unik madbutik med navnet Cibuz Madstudie. Her går mad lavet fra bunden og tanken om at mindske madspild hånd i hånd. Det er her, de to madglade piger, Brita og Tina, udlever deres fælles drøm om at skabe et madstudie. En drøm som opstod for snart 12 år siden på en ferie til Sømandshjemmet i Kerteminde. Det var den venlige og nærværende stemning og de imødekommende mennesker på Sømandshjemmet, der gjorde et stort indtryk på pigerne og satte gang i drømmen om at skabe noget ud af deres fælles passion for mad.

Brita og Tina udlever deres fælles drøm om at skabe et madstudie.

Navnet, Cibuz blev ved med at rumstere i hovedet på de to, da de skulle finde et navn til deres nye madhus. Cibuz betyder mad på latin, og da madstudiet netop blev til ved en fælles passion for mad, kunne navnet ikke være bedre. I lokalerne fra en gammel slagter blev den lille unikke butik til, hvor Brita og Tina eksperimenterer med madlavning og serverer lækre delikatesser, specialiteter og sund takeaway. Et sted, hvor man som kunde, bliver smittet af den gode stemning, på samme måde, som Brita og Tine blev det i Kerteminde i sin tid.

Vi har en skøn pingpong med kunderne, og så snart de træder ind ad døren hos os, skal de mødes af nærvær, venlighed og hjælpsomhed, siger Brita.

Hos Cibuz serveres lækre delikatesser, specialiteter og sund takeaway

Kærlighed til maden

Menuen ændrer sig ofte og der er lagt personlighed og kærlighed i hver enkelt ret og specialitet, der serveres.

Vores hummus smager ikke altid ens. Det kommer an på, om det er mig eller Tina, der har lavet den, eller om vi har læst om en ny ingrediens eller en ny måde at lave den på. Vi vil gerne eksperimentere med maden, og du finder sjældent fuldstændigt det samme i disken hver uge, fortæller Brita.

Netop fornyelsen og evnen til at overraske betyder meget og er med til, at selv de kunder, som køber mad til enten firmafrokosten eller aftensmaden, ikke behøver at være bange for at køre træt i de samme retter fra uge til uge.

Vi har ingen faste rytmer i forhold til, hvad der skal være i disken eller på hylderne. Selvfølgelig har vi nogle varer, der går igen, men vi er hele tiden på udkig efter nye opskrifter. Vi læser madblogs og madmagasiner og udvikler selv på opskrifterne, fortæller Tina.

Der er lagt personlighed og kærlighed i hver enkelt ret og specialitet der serveres.

Mormormad og moderne retter

Et af de nyeste madtendenser, som Tina og Brita har taget til sig og hele tiden udvikler på, er vegetarretter og veganermad. Et andet kriterie er nemlig, at maden skal være sund og bestå af gode, særligt udvalgte råvarer. Men selvom der er flere moderne og også internationalt inspirerede retter på menuen, er den gode danske mormormad stadig ret populær.

 Når vi har mormorretter, som for eksempel flæskesteg med sovs og kartofler på menuen, bliver det altid revet væk af alle lige fra børnefamilier til ældre. Det er, måske fordi det ikke er noget, man ikke selv laver så meget, fortæller Brita.

Cibuz altid et besøg værd, når du er på udkig efter god og moderne mad.

Cibuz Madstudie har dog hele tiden for øje, at det trods alt ikke er alle, der er lige glade for sovs og kartofler. Derfor udvikler de altid en variant af retterne, så der er noget for enhver smag. Sidste gang i de serverede flæskesteg, kunne man derfor også købe retten som flæskestegsburger.

En anden ting, der ligger Brita og Tina meget på sinde er at mindske madspild. Derfor er det muligt at tilpasse portionsstørrelserne, og i det hele taget udnytter de deres råvarer bedst muligt. Alt i alt er Cibuz altid et besøg værd, når du er på udkig efter god og moderne mad.

Cibuz . Madstudie ApS
Udbyhøjvej 144
8930 Randers NØ
Telefon: 45 60 52 53 75
Hjemmeside: https://cibuz.dk/
Følg:  Cibuz på Facebook

I samarbejde med Cibuz