Mad & Drikke Sponsoreret indhold

Uimodståelige burgere i Randers

Kan der findes noget mere lækkert end en burger, når sulten trænger sig på. Det kan være en himmelsk fornøjelse at se en juicy burger blive placeret lige foran næsen af én. Det er næsten lige før synet er nok. Men også kun næsten for det bedste er at sætte tænderne i den ret, der er er opfundet i Guds eget land – USA. Randers byder på en række cafeer og burgerjoints, som bestemt er et besøg værd.

Et brag af en appetitlig burger

Kødet er i centrum hos Burger BOOM i Randers. Det lækre kød kommer ikke fra et hvilket som helst sted i landet. Det kommer nemlig fra fritgående skovkvæg i Nationalparken Mols Bjerge og dermed er der garanti for kvaliteten. Alene forventningen, når en burger er bestilt hos Burger BOOM, kan få tænderne til at løbe i vand. Når en lækker saftig burger smukt arrangeret serveres kan man ikke undgå at blive glad. Og så bliver man også mæt. Burger BOOM er oven i købet REFOOD-mærket, hvilket vil sige, at restauranten er gået ind i kampen mod madspild. Det gøres blandet andet ved, at madrester samt olie genanvendes til biogas, gødning og biodiesel. Burger Boom er derudover blevet kåret til at have “Byens Bedste Burger” i Aalborg.

Burger BOOM
Slotspladsen 6
8900 Randers
Tlf: 8710 2085
Hjemmeside: www. burgerboom-randers.ebestilling.dk

Caféen byder på de lækreste burger

Billedet indeholder sandsynligvis: mad

En burger er ikke bare en burger. Det ved man alt om på Café89 i Randers. For det første skal den tilberedes til perfekthed. Kødet skal være helt i orden. Det sker netop på Café89, hvor den saftige burger serveres smukt på et skærebrædt. Lækkert og indbydende. Hvis ikke man var sulten inden den lækre burger blev bestilt, så bliver du det med garanti, når den står foran dig. Derefter er det bare at nyde den himmelske smag og de dertil vellavede fritter. Og man behøver ikke være i tvivl om sulten bliver stillet. Café89s mindste burger er på 230 gram. Velbekomme.

Café89
Middelgade 3
8900 Randers
Tlf: 9864 8989
Hjemmeside: www.cafe89.dk

Så godt som den perfekte burger


Hos Café Borgen summer den lystige snak og bidrager til en altid dejlig behagelig atmosfære både indenfor og når vejret er til at sidde udenfor. Café Borgen søger at skabe den perfekte burger. Og hvis det ikke allerede er lykkedes, er det meget tæt på. En velstegt bøf på 200 gram med sprød salat, agurk, frisk tomat, rødløg samt ketchup og sød sennep kan få det til at gibbe i enhver burgerentusiast. Nyd den i ro og mag i de smukke gamle lokaler, der emmer af historier. Fortalt med et glimt i øjet. Det kan ikke blive meget bedre, hvis du er på udkik efter en rigtig lækker burger eller en anden af de lækre og velsmagende retter  på Café Borgens  menukort.

Café Borgen
Houmeden 10
8900 Randers
Tlf: 8643 4700
Følg Café Borgen på Facebook