Livsstil

Personlig og lokal bankrådgivning

Hos Jyske Banks afdeling i Randers kan du være helt sikker på, at medarbejderne ved, hvad der rører sig i området. De er nemlig alle lokalkendte, og det er noget bankens afdelingsdirektør Jesper Honoré Lund Sørensen, kigger efter, når han skal ansætte en ny medarbejder.

Det betyder meget, at vores rådgivere er lokale, og det gør banken langt mere personlig. Vi bruger vores viden om lokalkendskabet i dialogerne med kunderne, og det er bare lettere at skulle gå til banken for at låne til for eksempel en ny bolig, når rådgiveren kender området og huspriserne på forhånd,” siger Jesper

I Jyske Bank Randers er lokalkendskab en vigtig faktor.

Han lægger samtidig vægt på, at bankens ansatte bor i meget forskellige dele af bankens markedsområde, og at de alle er meget engagerede i lokalområdet, i foreningslivet og andre aktiviteter. Det giver dem både synlighed i byen og et generelt kendskab til, hvad der rører sig. Samtidig er der noget trygt og meget personligt ved at hilse på ens bankrådgiver på sidelinjen til fodboldkampen, eller hvis der er aftenåbent i byen eller i andre sammenhænge end i banken.

Når du kommer ind til et møde hos os, behøver du ikke stå med hatten i hånden. Vi går anderledes og uhøjtideligt til værks og går meget op i personlig behandling af hver enkelt kunde. Samtidig ser vi hellere muligheder, end begrænsninger og ved, at vi er så lokale, som vi er, kan vi give den bedst mulige rådgivning især på boligområdet, men også i livets andre økonomiske henseender, siger Jesper.

En rådgiver for livet

Jyske Banks værdier handler om åbenhed og ærlighed samt ikke mindst at gøre en forskel for kunderne. Det er værdier, kunderne tydeligt kan mærke, når de træder ind i Randers-afdelingen, hvor Jesper og hans medarbejdere gør alt for at efterleve bankens værdier.

Ud over at medarbejderne er lokale, har mange af de ansatte også været i banken i mange år – flere endda omkring 20 år.

Det betyder, at historikken ofte er med, når du er kunde hos os. Du får en rådgiver for livet, da tendensen er, at vores rådgivere bliver hos os i mange år og har en lang historik med vores kunder. Det er med til at give en vis kontinuitet i forbindelse med rådgivningen. Når du vælger bank hos os, er det vores ambition, at du får en rådgiver for livet eller i hvert fald for et langt livsforløb, siger Jesper.

Mange af bankens medarbejdere har været der i mere end 20 år.

Det betyder noget, at banken kommer til at kende kunderne og deres økonomi i en større sammenhæng, og det betyder også, at kunderne kan føle sig helt trygge ved at sætte deres lid til rådgiverne hos Jyske Bank i Randers.

Konktakt:
Jyske Bank
Dytmærsken 9
8900 Randers
Telefon:89 89 46 20
Mail: randers.privat@jyskebank.dk