Livsstil Sponsoreret indhold

Direkte til Grækenlands sol fra Aarhus Lufthavn

Hos Århus Charter lytter man meget til gæsternes ønsker. Det er heller ikke uden grund, at rejseselskabet i 2018 blev kåret til Danmarks bedste Charterarrangør for sjette gang – en prisuddeling, hvor en rundspørge blandt forbrugerne afgjorde, hvem der skulle vinde. Det er også gæsternes efterspørgsel, der har været med til, at Århus Charter  fra sommeren 2019 introducerer to helt nye rejsemål fra Aarhus Lufthavn.

Bestil din sommerferie hos Århus Charter

Århus Charter er i 2018 blev kåret til Danmarks bedste Charterarrangør af gæsterne for sjette gang.

Vi udvider igen vores engagement i Aarhus Lufthavn, da vi fra vores loyale gæster har haft stor efterspørgsel på at udbyde endnu flere rejsemål direkte fra vores lokale lufthavn, og vi kommer nu vores gæster i møde og udbyder rejser til to af vores populære græske rejsemål, Zakynthos og Kreta, fra sommeren 2019, direkte fra Aarhus Lufthavn, siger Henrik G. Jensen, Bureauchef hos Århus Charter.

Bestil din sommerferie hos Århus Charter

Zakynthos – Skildpaddernes Ø

Den smukke Ø Zakhyntos i Grækenlands Ioniske øhav er en af landets skjulte perler og er ikke nær så kendt af danskerne som de klassiske destinationer som Kreta og Rhodos. Med de hvide sandstrande, de azurblå laguner og træklædte, grønne klipper er der tale om et lille ferieparadis. Det er ikke kun de rejsende, der har fået øjnene op for øen, men i utallige år har de store, truede Caretta-havskildpadder deres faste yngleplads på strandene rundt omkring på øen, og det er slet ikke utænkeligt, at du støder på skildpadderne og deres ynglepladser. Deraf også tilnavnet Skildpaddeøen. Du kan også tage på en af de mange skildpaddesafarier, hvis du vil se de imponerende dyr tættere på.

Zakynthos – Skildpaddernes Ø er et lille ferieparadis, og en af Århus Charters nye sommerdestinationer fra Aarhus Lufthavn

Øen er indbegrebet af den græske stemning med lokal mad og feriestemning, men også mulighed for ture i den frodige natur. Her kan man besøge Smugglers Cove for at se vraget af det britiske smuglerskib, der gik på grund her i 1980 og nu ligger omgivet af hvide klipper og blåt hav. Der er desuden rig mulighed for at svømme og snorkle ud for Zakhyntos’ kyster.

Bestil din sommerferie hos Århus Charter

Kreta – Den Græske Klassiker

Der er nok ikke noget mere ægte græsk ferie end en tur til Kreta, der er Grækenlands største Ø og den sydligste i Ægæerhavet. I mange år har Kreta været et af danskernes foretrukne feriemål og det skyldes måske, at øen byder på noget for enhver alder. Den smukke by Chania, på øens nordvestlige del, emmer af græsk feriestemning i en smuk kulisse af venetianske bygninger og en hyggelig havn med autentiske græske butikker, tavernaer og kaffebarer.

Kreta har i mange år været danskernes foretrukne rejsemål.

Ud over sine fantastiske strande og turkisblå hav byder Kreta på olivenlundsplantager og endda verdens ældste oliventræ, der menes at være mere end 4000 år gammelt. Kreta byder også på flere markeder, en imponerende natur og flere uspolerede steder, hvor det er muligt at opleve den traditionelle græske stemning og ikke mindst oldgamle historie. Den store variation af arter i vandet og planter gør desuden, at Kretas kyster er oplagte til snorkling og dykning.

Århus Charter flyver desuden direkte fra Aarhus Lufthavn til blandt andet Mallorca, Sivota, Ithaca, Cypern, Tenerife og Madeira Bestil din sommerferie hos Århus Charter

I samarbejde med Århus Charter