Mad & Drikke Sponsoreret indhold

Sunde, hjemmelavede lækkerier

Det var blandt andet det at blive forældre til deres to små børn, der fik Afrim Elshani til at ændre menukortet hos The Foodcorner, der ligger på hjørnet af Nørrestræde og Østervold. I flere år havde Afrim drevet caféen som et pizzeria, men sidste år genåbnede The Foodcorner som en café med fokus på sund mad, friske råvarer og hjemmelavede specialiteter.

Afrim Elshani driver cafeen FoodCorner i hjertet af Randers.

I dag driver han stedet sammen med sin familie, og familien betyder utroligt meget for ham. Det, at arbejde sammen og være fælles om den lille familievirksomhed gør, at der ligger utroligt meget kærlighed i både madlavningen og caféen.

På menukortet er tapas og specialiteter fra Middelhavet og det er helt bevidst

Middelhavsmad er en af de sundeste former for kost i verden. Desuden er vi vokset op med det. Vi laver friske hjemmelavede græske specialiteter hver eneste dag. Det samme gælder vores friskpressede juice som er uden tilsætningsstoffer og findes i flere varianter. Vi har vores egne hjemmelavede dressinger, sicilianske oliven fra Italien, græske oliven, koldpresset olivenolie med mere, siger Afrim.

Gode råvarer

Menukortets hovedfokus er varierede tapas med blandt andet lækre oste, oliven, italienske pølser samt flere forskellige toppings og Afrims koldhævede knasende, sprøde pitabrød med forskelligt fyld. Til alle retterne bruges de græske specialiteter som smørelser og der er frit valgt af, hvilke råvarer man vil have i.

Menukortets hovedfokus er varierede tapas med blandt andet lækre oste, oliven, italienske pølser samt flere forskellige toppings

Vi laver tapas som man kan spise her i cafeen, men også to go. Desuden laver vi en del mad ud af huset, da efterspørgslen har været massiv fra vores kunder. Vi er hurtigt blevet kendt for vores høje kvalitet, sunde råvarer og rimelige priser her i Randers. Det er vi meget glade og tilfredse med, da det også var en del af idéen og konceptet med cafeen, fortæller Afrim.

Hos Foodcorner betyder det noget at yde en god service og blive husket for både den og maden.

Hver enkelte kunde betyder noget for os. Det er en del af vores service, at vi gerne vil snakke med kunderne. Mange spørger også ind til, hvilke ingredienser vi bruger i retterne, samt hvor vores råvarer stammer fra. Det fortæller vi gerne om, og vi tager gerne imod ros og kritik, siger Afrim.

Hos Foodcorner betyder dialogen med kunderne om råvarerne rigtig meget.

Ud over take away er The Foodcorner også en hyggeligt indrettet café med plads til 30 spisende gæster. Så hvad enten du er på shoppingtur og mangler et sundt stop til frokosten eller du vil hente take away til aftensmaden eller firmafrokosten, er det muligt.

Th Foodcorner
Østervold 5
8900 Randers C
Hjemmeside: https://foodcorner8900.dk
Du kan også følge Foodcorner på Facebook her

I samarbejde med The Food Corner