Mad & Drikke Sponsoreret indhold

Madoplevelser i særklasse

Pop-up-restauranter på skæve lokationer, gourmet-catering til selskaber, takeaway‐tapas og Private Dining. Siden 28-årige Kevin Pindstrup Nielsen startede catering-konceptet NorEvent i 2014, har han været på et sandt iværksættereventyr. Det startede i en gammel slagterbutik på Nyvangsvej og i slutningen af 2018 rykkede NorEvent i nye og tre gange så store lokaler på Alsikevej. Idéerne er skudt frem i takt med udviklingen af forretningen.

Jeg har altid haft en drøm om at være herre i eget hus, og det har altid været min drøm at starte et catering-koncept op, som byggede på finere madlavning, fortæller Kevin.

Kevin er udlært på Hotel Randers, men har derudover både været en tur i København og på et udlandseventyr i Frankrig

Han blev udlært som kok fra Hotel Randers i 2011 og arbejde derefter på restauranter, i både København og Frankrig. Derefter tog han tilbage til Randers, hvor han rykkede ind i slagterforretningen, byggede sit eget køkken, og så var NorEvent i gang. Han var en af de første i området, som tilbød såkaldt Private Dining, hvor selskaber på 10 til 16 kuverter kan få en kok til at lave mad i sine egne intime rammer. Et koncept, der er vokset med tiden og er blevet ret populært.

Moderne kogekone

Til større selskaber er det muligt at hyre NorEvent, som en slags moderne kogekone, hvor kokken kommer ud og laver maden på stedet. Det er også muligt at få maden leveret som færdig catering og NorEvent kan tilpasse de enkelte menuer, så de matcher kundens ønsker.

Vores mad er over gennemsnittet i forhold til mange af de cateringtilbud, der er på markedet. Det er nordisk inspirerede gourmet-retter og ofte med flere forskellige serveringer, fortæller Kevin.

Norevent tilbyder nordisk inspirerede gourmet-retter

NorEvent kan klare op til 500 kuverter og som et helt nyt tiltag har Kevin startet NorTable, der tilbyder unik og luksuriøs serviceudlejning i form af nordiske keramikserier og dansk designet bestik. Gourmet-cateringen og NorTable er oplagt til brylluppet, konfirmationen eller en rund fødselsdag, hvor værterne ønsker sig lidt ekstra af arrangementet både i form af madoplevelsen og også rent æstetisk.

Unik og luksuriøs serviceudlejning i form af nordiske keramikserier og dansk designet bestik.

Anderledes cateringevents

Ud over catering arrangerer Kevin og NorEvent pop-up-restauranter i løbet af året på anderledes steder i byen. Senest på stadion hos Randers FC, hvor kokkene serverede mere end 12 forskellige serveringer og førhen har der blandt andet været pop-ups i en gammel malerbutik hos Nykredit og i det gamle logehus i Tøjhushaven.

Jeg kan godt lide at tænke ud af boksen og gøre opmærksom på NorEvent på en anderledes måde. Det er sjovt at samarbejde om de forskellige arrangementer og præsentere maden i nye omgivelser, siger Kevin.

Bestil Tapas-To-Go fra dag til dag hele ugen og helt ned til 2 pers.

Nyeste tiltag er Tapas-To-Go, hvor man fra dag til dag hele ugen kan bestille tapas som takeaway helt ned til to personer. Anretningerne består af 7 små tapas-retter, heriblandt dessert, som skifter efter årstiderne.

Nogen siger, det er den bedste tapas i byen. Det skyldes nok, at vi har leget lidt med den klassiske tapas og skabt sjovere retter og mere spændende smagsoplevelser, end man er vant til, siger Kevin.

NorEvent
Alsikevej 4B
8920 Randers NV
Tlf: (+45) 28 49 84 55
Mail: mail@norevent.dk
Hjemmeside: https://norevent.dk/
Du kan også følge NorEvent på Facebook her

I samarbejde med NorEvent