Livsstil Sponsoreret indhold

Kærlighed til jobbet i alle detaljer

Som en af de få selvstændige mæglere i Randers, ved Helle Gade, hvor vigtigt det er, med personlig behandling. Hun kunne ikke forestille sig et bedre job, end at være ejendomsmægler og det er især på grund af de mennesker hun møder gennem jobbet.

Det, der driver mig, er især, at jeg elsker min by og mit arbejde, fortæller Helle Gade. Hun er født og opvokset i Randers, hvor hun driver ejendomsmæglerforretning under eget navn, og sælger boliger i Randers by og byens nære omegn. Hun kender ethvert lille hjørne af byen, hvilket betyder meget, når hun skal vurdere og rådgive sine kunder.

Helle Gade er født og opvokset i Randers, hvor hun har 15 års erfaring med køb og salg af boliger i Randers.

Når man snakker med hende, kan man mærke entusiasmen i hendes stemme. Hun brænder for det, hun laver. For hende handler det ikke bare om at sælge boliger, men lige så meget om at hjælpe mennesker videre i deres liv.

Det betyder meget for mig, at jeg kan være med til at gøre en forskel for mine kunder. Jeg elsker at lytte til deres historier og høre om transformationerne i deres liv. Jeg elsker at sætte mig ind i, hvordan de har levet deres liv i deres hjem, som jeg nu skal finde nye ejere til. Mit job er, at videreformidle den nerve, de har lagt i hjemmet, siger Helle.

Kunderne betyder alt

Hendes mæglerforretning bygger på ærlighed og tæt kontakt til kunderne og for Helle betyder kunderne alt og hun ligger både liv og sjæl i at hjælpe kunderne. For hende er det helt naturligt, altid at gøre lidt ekstra.

Mine kunder er sælgerne, men samtidig er det vigtigt for mig, at behandle alle parter ordentligt og når jeg fremviser et hjem, tænker jeg altid på stedet, som om det er mit eget hjem, jeg skal vise frem og på køberne som mine gæster. Jeg går rundt og lufter ud og tænder lys.

For Helle betyder kunderne alt og hun ligger både liv og sjæl i at hjælpe kunderne.

Helle går op i de små detaljer lige fra papirarbejde til årstal og viden om materialer samt tilstandsrapporter. Hun beskriver sig selv som fagligt nørdet og alt skal være fuldstændig i orden og efter bogen, på den gode måde. For Helle er der ingen kunder, der blot er et nummer i rækken og hun sætter en ære i at tage kunderne i hånden og hjælpe dem godt igennem salget fra start til slut.

Helle Gade ApS
Kirkegade 1, 2.
8900 Randers C
Tlf: 8710 4100
Mail: randers@hellegade.dk
Hjemmeside: https://www.hellegade.dk/

I samarbejde med Helle Gade