Mad & Drikke Sponsoreret indhold

Dansk madtradition og god musik hos Jørgen

For 9 år siden overtog Jørgen caféen på Slotspladsen, som har ligget der i over 20 år. Med caféen fulgte både stamkunder samt et fast forankret koncept, som Jørgen valgte at køre videre med. Der er nemlig nogle ting, som man ikke skal ændre ved, når det er godt. Jørgens Café er dét sted, man skal tage hen i Randers, hvis man søger autentisk, god, gammeldags dansk hygge.

Jeg kalder det hjemlig hygge. Her er altid en særlig hjemlig stemning. Vi har mange stamkunder, som kommer flere gange om ugen, og det er klart, at vi bliver på fornavn med hinanden. Det er også med til, at atmosfæren er ret personlig, fortæller Jørgen, der er indehaver af caféen. Og det er tydeligt, at Jørgen lever og ånder for stedet og fællesskabet med kunderne.

På Jørgens Café er der altid en særlig hjemlig stemning.

Det er ikke kun den danske hygge, du finder på frokostcaféen. Stedet er også kendt for sit lækre køkken, der har åbent fra 11-16 hver dag og serverer retter fra det kolde danske frokostbord. Det er få steder i dag, der holder fast i den traditionelle danske madtradition, men det gør Café Jørgen. Her er frokostplatter med fiskefilet og hakkebøf med spejlæg, røget laks med asparges samt tarteletter og sildetallerkener. Derudover er der selvfølgelig klassisk højt, belagt smørrebrød på menuen lige fra hjemmelavet leverpostej til Jørgens Special med Roastbeef, bløde løg, spejlæg og hjemmesyltet surt.

Hos Jørgen er jævnligt aftener fyldt med god stemning og musik

Musik og madaften

En anden ting, som Jørgens Café er kendt for, ud over maden, er musikaftenerne. Her spiller gæstemusikerne primært den gode gamle danske musik eller musik fra den gang generationen over 60 år var ung.

Der er virkelig stemning på, til vores musikaftener. Vi starter kl. 18.30, hvor det er muligt at forudbestille aftenens varme ret fra køkkenet og derefter går musikerne på ved 20-tiden, fortæller Jørgen.

Er du til traditionel dansk mad, så er Jørgens Café stedet for dig.

Retterne består af klassikere, som for eksempel Stegt flæsk og persillesovs eller Wienerschnitzel, mens den musikalske menu indbyder til fællessang. I løbet af foråret kan du blandt andet opleve Mek Peks Rock’n’Roll Duo med hits fra blandt andre Elvis og Little Richard. Mens kopibands som Hot & Pjalten samt Kræn West også skruer op for volumen med egne hits og covernumre. En aften med musik og mad koster 300 kroner, og det kan være en god idé at købe billet på forhånd, da arrangementerne er velbesøgte.

Jørgens Café
Slotspladsen 8
8900 Randers C
Hjemmeside: Jørgenscafe.dk
Tlf: 86 40 33 70

I samarbejde med Jørgens Café