Shopping Sponsoreret indhold

Gæsterne har valgt Århus Charter som Danmarks bedste Charterarrangør

Vi har aldrig villet være de største – men derimod de bedste, siger Henrik G. Jensen, Bureauchef i Århus Charter, som har eksisteret siden 1988.

Den mission må siges at være lykkes – i hvert fald, hvis du spørger de danske chartergæster. I oktober til Danish Travel Awards var det nemlig Århus Charter, som vandt prisen som Danmarks bedste Charterarrangør 2018:

Vi har fejret 30 års jubilæum i år, og er meget beærede over at have vundet prisen endnu engang, for det er jo de danske ferierejsende selv, der har bestemt, at vi skulle have prisen. Vi har vundet fem gange tidligere i nullerne, men så kom der en periode, hvor det var en jury fra rejsebranchen, der bestemte vinderen. Nu er det forbrugerne igen, og vi er blevet bekræftet i, at vi gør det rigtige, når vi hver dag arbejder for at skabe de bedste ferierammer for vores gæster, fortæller Henrik G. Jensen fra Århus Charter.

Bestil din ferie her – Århus Charter har to sommernyheder i 2019 direkte fra Aarhus Lufthavn

Nærvær og forkælelse

Men hvad er det så, der gør, at gæsterne er så glade for charterbureauet fra Aarhus?

Jo, de prioriterer for eksempel personlig betjening og nærvær – både før og under rejsen:

Vi har åbent i vores rejsecafé på havnen i Aarhus hver dag, hvor man kan komme forbi og få en god feriesnak over en kop kaffe med vores erfarne rejsekonsulenter, og inden ferien ringer vi til gæsten fra rejsemålet og hører, om der er spørgsmål, og for at fortælle om, hvor de skal bo på hotellet og så videre. Når man er afsted på sin ferie, kommer vores danske rejseledere dagligt på hotellet og ser til, at gæsterne har det godt. Bliver der fejret fødselsdag eller måske sølvbryllup på ferien, sørger vi for champagne og lagkage, fortæller Henrik G. Jensen.

Bestil din ferie her – Århus Charter har to sommernyheder i 2019 direkte fra Aarhus Lufthavn

De gæster, der rejser med Århus Charter igen, kan også se frem til ekstra opmærksomhed i form af en personlig hilsen samt en flaske vin og vand på værelset og i bussen.

Den mest dyrebare tid på året

Århus Charter har alle typer af gæster fra familien, par til generationsrejserne, og charterbureauet, der har rejsekonsulenter, som har været med i alle 30 år, gør meget ud af at kende deres gæsters ønsker og behov:

Vi har ansvaret for den bedste tid på året for mange mennesker. Man har slidt og slæbt et helt år, og man glæder sig til ferie med sine nærmeste. Det er en dyrebar tid, som vi gerne tager ansvar for, og derfor arbejder vi hårdt for at opfylde vores gæsters ønske om en mindeværdig ferie, siger bureauchefen.

Flere direkte afgange fra Aarhus Lufthavn

Næste år flytter Århus Charter to ruter fra Aalborg Lufthavn til Aarhus Lufthavn – nemlig de to græske øer Kreta og Zakynthos, hvortil der kommer direkte afgange fra Aarhus Lufthavn. Der vil fortsat være fire direkte charterafgange fra Aalborg, mens det kommer op på hele otte fra Aarhus.

Bestil din ferie her – Århus Charter har to sommernyheder i 2019 direkte fra Aarhus Lufthavn

Henrik G. Jensen glæder sig til at byde nye som gamle gæster og andre interesserede velkommen i rejsecaféen i Aarhus:

Her kan man også se vores gæstevæg, som er en slags ”hall of fame” for de gæster, der har rejst mest med os. Der er flere, der er på vej mod de 100 rejser med Århus Charter gennem tiden! Den bedste anerkendelse, vi kan få, er jo, når vores gæster ønsker at lægge ansvaret i vores hænder og rejse med os igen, siger Henrik G. Jensen med et smil.

FAKTA
Rejsecafé: Mandag-torsdag 9.30-17.30. Fredag 10.00-17.30. Lørdag-søndag 10.00-14.00
Der er kun lukket fem dage om året (24./25./26./31. december og 1. januar)
Marselisborg Havnevej 36, Aarhus C. Telefon 86 20 29 00

Se mere på www.aarhuscharter.dk eller find Århus Charter på Facebook og Instagram

I samarbejde med Århus Charter