Shopping Sponsoreret indhold

Streetwear med stil

Der er stil over det, i tøjbutikken HOLM & CO på strøget i Randers. Det er ikke til at se, at butikken ikke har andet end et par måneder på bagen. Her er udvalget stort, lækkert præsenteret og ikke mindst noget andet, end du før har set i byen.

Det skyldes blandt andet, at Jesper Holm, der står bag den nye streetwear- og fashionbutik, er en erfaren herre, der ved, hvad der rører sig og samtidig har han en særlig sans for at finde lige netop de brands, der længe har manglet i byen.

“Jeg har altid haft en drøm om at blive selvstændig, at komme til at eje min helt egen butik. Jeg kan selv bestemme, hvilke brands, jeg vil sælge, hvordan jeg vil præsentere dem og jeg kan lytte til mine kunder og til, hvad de efterspørger,” fortæller Jesper.

Jesper fra Holm & Co har udlevet drømmen om egen butik i Randers Centrum

Butikken er Jespers barn nummer tre og det er tydeligt, at han brænder for det, han laver. Hver morgen er det Jesper selv, der åbner og hver aften er det ham selv, der trækker tøjstativerne ind og låser dørene, før han gør det hele om igen dagen efter. Butikken emmer derfor også af en helt særlig personlighed og et engagement, som er med til at gøre butikken helt unik.

”Jeg har ikke lyst til at gøre, som alle andre. Jeg vil gerne tænke ud af boksen og hvert eneste af mine mærker er særligt udvalgt. Det er brands, som jeg har eneret på at forhandle her i byen og du kan derfor ikke finde dem andre steder, end hos mig.” fortæller Jesper.

Alle mærker hos Holm & Co er særligt udvalgt

Streetwear og hardware

Butikkens fokus er på streetwear, den afslappede garderobe, og der er hverken jakkesæt eller slips at finde på hylderne, forsikrer Jesper, der selv var en del af 90’ernes skater-bølge. Flere af byens skatere har da også allerede fundet vej til butikken, der fra januar også kommer til at forhandle hardware som for eksempel hjul, trucks, boards og så videre til skatere.

”Det er noget, der længe har manglet i byen. Men man behøver ikke være skater, for at handle i butikken. Vores tøj har ingen alder eller nogen specifik målgruppe. Det er mere valgt ud fra nogle af de lækreste både nationale og internationale streetwear brands. Noget af tøjet er endda unisex,” siger Jesper, der slår fast at man kan få både hoodies, jeans samt en casual skjorte i butikken.

Fra januar kommer Holm & Co også til at sælge hardware som for eksempel hjul, trucks, boards til skatere

Jesper har helt klart fingeren på pulsen og blandt mærkerne i butikken er amerikanske DICKIES, der blandt andet er kendt for sine skate-pants og casual look. Men mere nationalt forhandler Jesper blandt andet cool denim fra danske GABBA og de ikoniske statement items fra det lille danske mærke HJEMHAVN. Samtidig kan du også finde varer fra en af verdens ældste streetwear brands, nemlig amerikanske PELLE PELLE.

”Jeg bruger meget tid på at lytte til mine kunder og er der noget de mangler, kan jeg som regel skaffe det til dem,” fortæller Jesper og tilføjer, at det er værd at holde øje med butikken, som hele tiden vil udvikle sig og være helt fremme, hvor det sker.

Kontaktinfo
Holm & Co
Torvegade 21
8900 Randers C
Tlf nr: 29 85 19 79
Følg Holm & Co på Facebook og Instagram

I samarbejde med Holm & Co