Shopping

Nyt guide site i Randers

Pressemeddelse:

Danmarks nye digitale ugeavis lancerer i årets sidste kvartal tre nye markeder. ForByen kommer til Randers, Viborg og Horsens. Tidligere Berlingske Media chef hentes ind som ansvarlig for de nye markeder.

ForByen så for første gang dagens lys i februar, hvor den digitale ugeavis blev lancereret i Nordsjælland i samarbejde med Helsingør Dagblad A/S. Siden er samarbejdet udvidet til Frederiksberg i samarbejde med North Media A/S.

Sidste måned blev sitet præsenteret for aarhusianererne.

”Allerede nu oplever vi stor succes trods vores korte levetid i Nordsjælland, Frederiksberg og Aarhus. Efterspørgslen fra de lokale forretningsdrivende for nye værdiskabede digitale løsninger – og et reelt alternativ til Sociale Medier – er stor, og derfor ser vi allerede nu stort potentiale i at sætte yderligere fart på udrulningen, siger adm. direktør i ForByen, Michael Krogh.

ForByen har netop ansat tidligere Berlingske media salgschef, Lars Lindstrøm, der har været ansvarlig for opbygningen af de lokale Sweetdeal forretninger. Det sker for at styrke organisationen og sætte yderligere fart på ekspansionen.

”Med Lars Lindstrøm får ForByen en kapacitet, der har et stort indblik  og forståelse for de lokale udfordringer ,og vigtigheden af, at få skabt et tættere bånd mellem de lokale virksomheder og de lokale borgere. siger Michael Krogh

”ForByen skaber stor værdi for de lokale kunder med et unikt produkt og en forretningsmodel, der fortæller de gode lokale historier. Det bringer de forretningsdrivende tættere på de nære kunder. Med en markant stigende konkurrence fra udenlandske aktører som Amazon, Facebook og Google, er der brug for en stærk digital spiller som ForByen, der kan være med til, at styrke samhørigheden i det lokale community”, siger Lars Lindstrøm.

”Jeg glæder mig derfor til at optage dialogen med en lang række lokale kunder og få yderligere fart på forretningen både i forhold til kunder og samarbejdspartnere i det jyske”, siger han.

Lars Lindstrøm tiltræder 1. november

Ambitionen for ForByen er at være repræsenteret i 50 lokale markeder indenfor fem år.

For yderligere kommentarer kontakt adm. direktør Michael Krogh

Mobil: +45 2545 6792

Mail: m@forbyen.dk