Mad & Drikke Sponsoreret indhold

Fem lækre smagsoplevelser i maj

På en tur rundt i Odenses smukke gader kan man let blive en smule småsulten. Heldigvis er der næsten uanede mulighed for at få sulten stillet, idet byen byder på en lang række lækre spisesteder for enhver pengepung. Hvad enten du er til det italienske køkken eller sværger til japansk sushi i høj kvalitet, vil besøge et livligt spisested eller et mere roligt., så er det til at finde i H.C. Andersens by. Og er du på udkik efter god traditionel dansk mad finder du også det let. Så du skal ikke være nervøs for at gå sulten fra byen. God fornøjelse.

Japansk gourmet i hjertet af byen

Hos Goma bydes der på japanske gourmetretter

Japanske gourmetretter kan serveres på mange måder. På Restaurant GOMA sker det på en helt særlig og oplevelsesfuld måde. Det sker efter principperne i det traditionsrige begreb Kaiseiki Style, der byder på små vellavede og velsmagende retter. Det i sig selv er en ganske særlig oplevelse, som du må prøve, hvis du er vil med alt hvad det japanske køkken byder på. Du kan vælge en næsten uanet mængde af serveringer, som givet vil tilfredsstille dine smagsløg. Men det behøver ikke at være storsulten for at kigge forbi GOMA. En lille japansk snack kan der nemlig også bydes på. Er du blot til et enkelt glas, er der også råd for det.

Restaurant GOMA
Kongensgade 66-68
Odense
Tlf: 6614 4500
www.goma.nu

Caféen med lækker ”Late night Menu”

I mere end 20 år har Froggys serveret morgenmad, frokost, middag, kaffe og drinks

 Med mere end 20 år i centrum af Odense hører Froggys Café til blandt veteranerne i Odense. Hvad enten du er morgensulten, blot har lyst til en snack i dagens løb eller vil nyde en aften i byen er Froggys Café et oplagt sted at kigge indenfor. Lige fra morgenstunden står caféen klar med lækker morgenmad og i weekenderne byder på en Brunch Buffet, der kan få enhver lækkersulten til at glæde sig over det kulinariske udbud. Til et mellemmåltid i løbet af dagen er Café Froggy med caféens smagfulde indretning også oplagt til et besøg og efter klokken 22 lokkes med lækre cocktails. Ikke færre end 11 cocktails er der at vælge imellem. Alle passer de fint til caféens ”Late night Menu”. Det er bare med at prøve og nyde hos Froggys.

Froggys Café
Vestergade 68
Odense
Tlf: 6590 7447
www.froggys.dk

Masser af hygge og god mad på banegården

Restaurant Giraffen byder på veltillavet dansk mad

Er du på jagt efter et uformelt og hyggeligt miljø, hvor du kan nyde en middag eller blot skal have sulten stillet, er Restaurant Giraffen i banegårdscentret et godt valg. Hvis du også gerne vil spise dig mæt i veltillavet dansk mad er valget endnu mere oplagt. Det finder du netop her. Wienerschnitzel med brasede kartofler, tarteletter med hønsekød og asparges eller pandestegte fiskefileter med hvide kartofler er at finde på det righoldige menukort i restauranten, som hver weekend også byder på en 300 grams velhængt rib eye steak. Det er vanskeligt at ønske sig mere. Det skulle måske være at følge en god fodboldkamp. Det klarer Restaurant Giraffen også. På store skærme. Til kampen kan du naturligvis nyde en velskænket øl. Så bliver det nok ikke bedre.

 Restaurant Giraffen
Østerstationsvej 27
Odense
Tlf: 6614 0514
https://www.giraffen-odense.dk/

Det sociale er vigtigt hos ODEON

Lækker fællesspisning i hjertet af Odense

Mangler du en café midt i Odense, hvor du kan drikke din morgenkaffe, læse dagens avis eller bare et sted at mødes, er Café ODEON Social det rette valg. Netop det sociale er en vigtig del af caféens mål. Det ses af, at man hver aften disker op med en lækker fællesspisning – et koncept, som har givet caféen en belønning ved ”Best of Odense”. Også selvom I kun er  to klarer man også det frem til kl. 17 hver dag. Her er der lækre frokostretter at vælge imellem. Det stiller sulten uden problemer. Og om morgenen er der også fine muligheder for at få sulten stillet i rå, men særdeles hyggelige omgivelser, der sikrer dig en atmosfære, hvor du både er i nærheden af andre mennesker, men også kan trække dig tilbage, hvis humøret er til det.

Café ODEON Social
Odeon Kvarter 1
Odense
Tlf: 65 44 11 60
www.: odeonodense.dk/cafe-odeon-social/

Italiensk med hygge og nærhed

italienske retter lavet helt fra bunden

Stort udvalg af lækre italienske retter. På turen rundt i mange af de små krogede gader i Odenses midtby kan man finde den italienske restaurant La Melisa. Er man til det italienske køkken, så er det er godt sted at besøge. Her finder du italienske retter lavet fra bunden, som var det i en hyggelig restaurant i Rom. Ikke alene er serveringerne gode. De er også store, så du skal ikke frygte at gå sulten fra bordet. Udvalget af retter er flot og skulle du blive fristet af en velhængt sirloin steak frem for det italienske køkken, kan køkkenet også levere det. Lokalerne er også italiensk prægede, så når du eksempelvis nyder din pastaret, føler du dig næsten som på besøg i Italien. Buon appetito.

Restaurant La Melisa
Gravene 4
Odense
Tlf: 6612 63 66