Rejser & Ophold

Charmerende fristelser i Nordjylland

Nordjylland byder på hav på begge sider, smukke landskaber og en række unikke mindre hoteller spredt over det nordjyske område. Hvad enten du er til det stærke Vesterhav, det mere rolige Kattegat eller naturoplevelser ud over det sædvanlige, så er landsdelen et ophold værd. Unikke, charmerende mindre hoteller med hver sit særpræg er er en del af det, der skal opleves under et ophold i landsdelen.  Alle hoteller byder sig til med ægte nordjysk gæstfrihed, lækre værelser, der både kan rumme par og familier, og er garanti for et spændende og indholdsrigt ophold i det nordjyske.

På kanten af Limfjorden og Kattegat

Leder du efter en enkelt overnatning, en weekend for to eller en aktiv miniferie for hele familien, så er Hals Hotel i Hals med færgefart til Egense på den anden side af fjorden, et rigtigt godt bud. På kanten af Limfjorden og Kattegat byder hotellet på unikke muligheder for at opleve naturen i alle dens afskygninger. Værelserne på hotellet er yderst velindrettede hver med eget badeværelse. Har man brug for at hele familien skal være med tilbyder hotellet mulighed for at leje en ferielejlighed lige op af hotellet og tæt på den børnevenlige strand. Hotellet i Hals, sørger med garanti for, at maverne er fyldte hver morgen inden de mange muligheder for nordjyske oplevelser i dagens løb skal prøves af.

Hals Hotel
Østergade 22
Hals
Tlf: 2021 0370
www.halshotel.dk

Tæt på nationalpark og Vesterhavet

Ganske få kilometer fra Cold Hawaii i Klitmøller finder du Hotel Klitheden. Lækkert placeres i fiskerlejet Nr. Vorupør med 300 meter til Vesterhavet. Med sin placering tæt på Vesterhavet og i hjertet af Nationalpark Thy er det det perfekte sted for et weekendophold eller endnu bedre – et ugelangt ophold. Værtsparret Stig og hans kære kone Weilian står klar med skønne værelser og når sulten trænger sig på er der også råd for det. Hotellet tilbyder både dansk mad med kød og fisk fra lokalområdet ligesom der bydes på autentisk hjemmelavet kinesiske buffet. Det er bare med at bestemme sig for et ophold på hotellet. Her er man nemlig sikret superskønne dage i omgivelser, der vanskeligt findes bedre herhjemme. Nationalpark, Vesterhavet og Cold Hawaii når det er bedst.

Hotel Klitheden
Nordsøvej 10
Nr. Vorupør
Thisted
Tlf: 9669 1122
www.hotelklitheden.dk

Det lille hotel i hjertet af Skagen

Skal det være Skagen, så skal det også være i hjertet af Skagen. Her finder du det lille og hyggelige Hotel Petit, der rummer garanti for den særlige Skagensatmosfære hvad enten du og din kæreste skal stresse af weekenden over eller det er hele familien og måske venner, der skal nyde nogle dage i byen. Du kan se frem til en stor morgenbuffet inden du begiver dig ud på oplevelser i Skagen, og når du vender tilbage fuld af Skagen-indtryk kan du slappe af på de lyse og velindrettede værelser. Te og kaffe er gratis hele døgnet. Kommer du i bil kan du booke din parkeringsplads i forvejen på hotellets betalingsparkering.

Hotel Petit
Holstvej 4
Skagen
Tlf: 9844 2299
www.hotelpetit.dk

Billedet på artiklen er fra: Christina H. Kristensen. Du kan følge hendes fantastiske billeder på Instagram https://www.instagram.com/chaugaardk/