Rejser & Ophold Sponsoreret indhold

Kroophold i romantiske omgivelser

En weekend væk fra stres og jag i skønne omgivelser med god mad og i selskab med den eneste ene kan få romantikken til at blomstre hos to, der elsker hinanden. Det er der garanti for på en række romantiske kroer på Sjælland og Fyn. Fælles for dem er, at de ligger i skønne omgivelser, der kan sætte ekstra fart i romantikken, har lange og spændende historier bag sig og sætter en ære i, at de gæster, der vil have et romantisk ophold, også får det. Det er bare med at invitere den eneste ene med på et lækkert kroophold.

Romantisk ophold på Sydsjælland

Weekendophold, miniferie eller golfferie.  Hotel Menstrup Kro, der gennem to århundrede har budt velkommen i den gamle bindingsværkskro, tilbyder det hele og har en bred vifte af skønne oplevelser hvad enten du ønsker afslapning, har fokus på gastronomi, kultur, et spændende museumsbesøg eller en romantisk vandretur i blomsterparken ved Gavnø Slot. Fælles for alle ophold på Menstrup Kro er, at du er i centrum og får nogle gode minder med hjem fra Sydsjælland.

Hotel Menstrup Kro
Menstrup Bygade 29
4700 Næstved
Tlf: 5544 3003
Hjemmeside: www.menstrupkro.dk

 

På Fyn finder du det smagfulde

Hotel Vissenbjerg Storkro, som er et af den hyggelige fynske landsby Vissenbjergs vartegn, byder velkommen i dejlige, grønne omgivelser, hvorfra der er nem adgang rundt til naturskønne områder. Romantiske weekendophold er en specialitet på kroen. De smagfuldt indrettede værelser sætter stemningen i det øjeblik, du træder ind ad døren. Restauranten byder på lækker smagfuld dansk mad og vinkortet borger også for kvalitet på det område.

Hotel Vissenbjerg Storkro
Søndersøvej 30
Vissenbjerg
Tlf: 6447 3880
Hjemmeside: www.vissenbjergstorkro.dk

Kroophold ud over det sædvanlige

Munkebro Kro er en charmerende trelænget gård, som har eksisteret siden 1800-tallet. Det gennemsyrer kroen og kan ikke undgå at smitte af på gæsterne, så snart de træder ind over dørtrinnet. Kroen emmer af historie og af kvalitetsmad. Der er tale om et luksusophold, som vil gøre enhver misundelig. Kulinarisk byder kroen hver weekend på en fire retters menu, som får tænderne til at løbe i vand. Efter en lækker middag kan man nyde de lækre værelser, hvor suiterne har udsigt over Kertinge Nor. At vågne med en sådan udsigt er bare fabelagtigt.

Munkebro Kro
Fjordvej 56
Munkebro
Kerteminde
Tlf: 6597 4030
Hjemmeside: w ww. munkebrokro.dk

Bo lækkert som nabo til dronningens slot

Om noget så er romantikken blomstret i og omkring Store Kro i Fredensborg. Med få hundrede meter til Fredensborg Slot og slottes omliggende bygninger, hvor Kronprinsparret boede i en årrække kan det næsten ikke være anderledes. Kroen trækker tråde tilbage til 1723, så der er historie bag romantikken. Kroen ligger blot et stenkast fra Esrum Sø og de 22 værelser er moderniseret i gammel romantisk stil. Samme med kroens restaurant er der basis for et virkeligt romantisk ophold. Med lidt royal røgelse så tæt på som muligt.

Fredensborg Store Kro
Slotsgade 6
3480 Fredensborg
Tlf: 7171 2121
Hjemmeside: www.storekro.com