Mad & Drikke Sponsoreret indhold

Moderne kinesisk restaurant: Med alt, hvad hjertet begærer fra det asiatiske køkken

Med “Lækre Smagsoplevelser i Nærum” sætter vi fokus på alle de spændende kulinariske oplevelser, området byder på. Vi spotter de gode cafeer, restauranter og kaffebarer og udvælger særlige menuer, desserter, is og andre oplevelser til gane og mave. Den næste oplevelse i serien bringer os til en moderne kinesisk restaurant i Nærum.

I rummelige lokaler ved Nærumvænge Torv finder du den asiatiske restaurant Miyama, der åbnede dørene i september 2019. Så snart du træder indenfor, bliver du overrasket over stemningen, der møder dig indenfor. Det er nemlig som at være rejst en tur til Kina. Dog ikke i traditionel forstand, som vi kender det fra mange af de klassiske, kinesiske restauranter i Danmark.

Indretningen er inspireret af moderne kinesisk indretning, som man ser det på de nyere, hippe restauranter i Kina, men selvom det er moderne, fornemmer man stadig den kinesiske kultur. Smukke, beigefarvede vægge, træ med flotte udskæringer i loftet og træbåse, der indrammer de sorte træborde, der samtidig er flankeret af smukke skærme med påmalede fugle eller naturbilleder. Alt er stadig holdt enkelt og i kombination med neonlys og smukke mosaikker, kan du ikke undgå at komme i god stemning hos Miyama.

 

Restaurant Miyama byder på japanske og kinesiske retter på kortet.

Selve maden er også en kombination mellem det traditionelle asiatiske køkken og det mere moderne køkken med især japanske og kinesiske retter på kortet. Du kan altid bestille den store, klassiske og meget lækre Mongolian barbecue-buffet i luksusudgaven med både grillbuffet og et stort udvalg af kolde og varme retter. Her er alt, hvad du forventer dig af en asiatisk buffet, tilsat flere moderne retter indimellem. Derudover er der også japansk sushi på menukortet. Er du ikke til buffeten, er der flere enkelte a la carte retter at vælge imellem. En ting er sikkert, at du ikke behøver gå sulten herfra, og er der lidt mere plads i maven efter hovedretten, kan du altid snuppe en dessert og en kop kaffe, mens børnene leger.

Utrolig lækker og velsmagende japansk sushi.

Restauranten har plads til 150 personer alt i alt, og familier og børn er mere end velkommen i restauranten, og der er sågar indrettet et særligt legerum i en del af restauranten, hvor børnene kan boltre sig. De mange kvadratmeter kan inddeles i private områder til selskaber så som fødselsdage og lignende. Alt kan desuden bestilles som takeaway også.

Restaurant Miyama tilbyder også takeaway

Restaurant Miyama
Nærumvænge Torv 18
2850 Nærum
Hjemmeside: www.miyama.dk
Tlf:  41 66 66 72

Åbningstider:
Søn. – Tors.: 15:30 – 21:30
Fre. – Lør.: 12:00 – 22:00

 

I samarbejde med Restaurant Miyama