Landsdækkende artikler Sponsoreret indhold

Vejgaard – en overset perle i Aalborg

Når interesserede ejerlejlighedskøbere vender næsen mod Aalborg, er det som oftest i midtbyen, Vestbyen og Øgadekvarteret, at fokus ligger. De tre områder er da også attraktive på hver sin måde. Men vælger du udelukkende at søge ejerlejligheder i disse områder, går du glip af en overset perle – Vejgaard.

Vejgaard – tæt på det hele

Vælger du at købe en lejlighed i Vejgaard, kan du glæde dig over, at du kommer til at bo tæt på det hele. Vejgaard ligger kilet ind mellem Øgadekvarteret, Øster Sundby, Nørre Tranders og Eternitten. I den ende af Vejgaard, der ligger tættest på centrum, tager det kun 5 minutter at nå indtil byen på cykel, og derudover har du både ungdomsuddannelser, butikstorv og det grønne område Østre Anlæg i baghaven.

Alternativt kan du se nærmere på lejligheder i den anden ende af Vejgaard, der ligger lidt længere væk fra centrum. Her ånder der både fred og ro i den store Sohngårdsholmspark, og her gemmer Idrætsbyen sig også på Hadsundvej.

I det hele taget er du tæt på det hele, når du vælger at bosætte dig i Vejgård. Det meste af byen er kun kort cykeltur væk, og foretrækker du at tage bilen, er parkeringsmulighederne i Vejgård også langt bedre, end det f.eks. er tilfældet i midtbyen og Vestbyen.

Også attraktivt for børnefamilier

Vejgård er i det hele taget en kombination af mange ting. Her er det både muligt at finde en god ejerlejlighed, og derudover er der også masser af parcelhuse i bydelen, hvilket også gør den attraktiv for børnefamilier. Det ses da også, at børnefamilier, som ønsker at have midtbyen tæt på, vælger at bosætte sig i Vejgaard, der sammenlignet med andre parcelhuskvarterer omkring midtbyen hører til i den lavere ende af prisskalaen.

Også børnene vil nyde at bo i Vejgaard. Her er alt, hvad børnehjertet begærer i form af skoler, daginstitutioner, fritidsklubber, sportsklubber og meget mere. Vejgaard er en bydel, hvor også børnene vil føle sig hjemme – ikke mindst, når turen går omkring en af byens bedste bagere; Vejgaard Bageri.

Spørg hos den lokale ejendomsmægler

Synes du, at Vejgaard lyder som noget for dig? Skråt overfor Vejgaard Bageri ligger den lokale ejendomsmægler Vejgaard, Din Mægler. Her finder du et bredt udvalg af boliger i Vejgaard i forskellige prisklasser, og der er altid kaffe på kanden, hvis du er nysgerrig for at høre mere om mulighederne for at bosætte dig i skønne Vejgaard.

Velkommen hos Din Mægler – og velkommen til Vejgaard.

I samarbejde med dmbolig.dk