Landsdækkende artikler Sponsoreret indhold

To i én – sovesofaen hitter blandt danskerne

Sovesofaen har fået noget af et comeback blandt danskerne, og flere og flere bolighuse er hoppet med på bølgen – og det er til at forstå. En sovesofa passer både ind i en trang lejlighed, til at pryde gæsteværelset eller som normal sofa i stuen, der hurtigt kan blive en komfortabel sovemulighed, når filmen begynder at virke lang, og søvnen presser sig på. I stedet for at ødelægge søvntrangen kan man med ro i sindet lukke øjnene og se frem til en god nats søvn. Netop fordi det multifunktionelle møbel er i så høj kurs har møbelproducenterne skruet op for design og komfort. Det betyder, at sovesofaen er blevet til en fordelagtig løsning til at udsmykke stuen, fremfor at den står gemt i et lille gæsteværelse. Sovesofaen har fået en rennæssance, og hos Sleepzone har man flere lækre sofatilbud.

Innovation, design og komfort

Sovesofaen var engang et møbel man som gæst fik mareridt af at se på. Men nu har både design og innovation givet sovesofaen en ordentlig make-over. Det er nemlig ikke altid at en gæsteværelse kan komme på tale, men med en ordentlig sovesofa kan du nemt omstrukturere dit hus eller lejlighed, så dig eller dine gæster ikke skal bekymre sig om at få nattesøvnen ødelagt. Overvej eksempelvis Bifrost Nordic sofabed fra Innovation living, der har et nordisk og minimalistisk udtryk. Mærket er blandt de bedste på markedet når det kommer til sovesofaer. Her går kvalitet, funktionalitet og komfort hånd i hånd, og selvom designet virker enkelt og elegant, så er brugervenligheden også i top. Med en springmadras, der normalt bruges til senge, opnår man en fantastisk soveoplevelse og garanterede tilfredse gæster. Hvis rummet er lidt mindre, og der lige akkurat er plads til et lille møbel, så er Havana sovesofa et ideelt bud. Denne sofa er mindre i størrelsen og passer perfekt ind i et lille gæsteværelse. Sofaen kan nemt slås ned med et brugervenligt kliksystem, der inviterer til at lukke øjne

Har du overvejet en sovesofa med chaiselong?

Et af de bedste bud på en praktisk og komfortabel sovesofa kan finde gennem chaiselong-modellerne. Hos Sleepzone er der et stort udbud af sovesofaer med chaiselong, der både kan fungerer som den perfekte løsning til en filmaften, eller hvis dig og din partner bor på begrænset plads, kan den uden problem bruges som dobbeltseng. En af favoritter er Idun Lounger fra Innovation Living, der er en luksuriøs sovesofa, der giver dig ligeså stor komfort som en seng. Med posefjedre i madrasserne, stilrent design og funktionalitet i høj klasse kan du sikre en god nats søvn samtidig med, at du udnytter dine kvadratmeter på den bedst mulige måde. Tidens indretningstrend byder på en pladsbesparende indretning, og her passer sovesofaen som fod i hose. Der bliver ikke gået på kompromis med design eller kvalitet, så du kan sikre at stuen eller gæsteværelset forbliver stilrent samtidig med, at du sikrer dig selv eller dine gæster en fantastisk sovemulighed. 

I samarbejde med Sleepzone