Landsdækkende artikler Sponsoreret indhold

Tandlæge med fokus på dine behov

Vi får fra naturens side ét sæt tænder, vi skal bære med os igennem hele livet. Vi er derfor også alle sammen klar over vigtigheden i at passe på det smil, vi møder verden med. 

Du er derfor selvfølgelig interesseret i at få dit tandsæt behandlet med professionalisme og kvalificerede øjne. Vores smil er forskellige, det samme gælder vores behov og vilkår til behandlinger. Det er dermed essentielt for dig at finde en tandlæge, der opfylder netop din og din munds kriterier, så du kan forlade klinikken med en god mavefornemmelse. Men af og til kan det være svært at navigere i, hvilken tandlæge der passer til dig. TandCity er hertil en glimrende kandidat for dig der ønsker en pålidelig klinik, der kan hjælpe dig med netop dine behov. Klinikken er en tandlæge ved Østerport, som har dit langvarige smil som målsætning.

Trygge rammer for din behandling

Alt for mange forbinder tandlægebesøget med et kryds i kalenderen der bare skal overstås. Men et kig hos tandlægen behøver ikke at være en sur pligt.

Desværre oplever en del personer ubehag ved tanken om at skulle til tandlæge. Dette er også en problemstilling, TandCity har anerkendt og forholdt sig til. Tandlægerne er opsat på at give dig som kunde den bedst mulige oplevelse, hvor du vil opleve trygge rammer samt gennemsigtighed og overblik igennem hele behandlingen.

Tandlægerne hos TandCity har også forskellige specialer, så du kan være garanteret at finde en behandler, som har skarpe kompetencer indenfor netop dine behov. 

Prisen skal aldrig afholde dig fra et besøg

Det er desværre i dag en tendens, at flere undlader at tage til tandlægen, fordi de har en overbevisning om, at besøget vil skabe dybe huller i budgettet. Dette er en fordom, som gælder både unge og ældre. Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være.

Hos TandCity er der taget højde for, at prisen ikke skal afholde fra at få et tandtjek og eventuel behandling. Derfor er der blandt andet indført 15% studierabat samt billige priser for aktuttider, der tilpasses den givne behandling. 

TandCity prioriterer dermed altid den enkelte persons bedste, og behandler altid med en målsætning om, at der er skabt fokus på personens krav og ønsker for tandplejen. Du kan derfor hos disse tandlæger ved Østerbro være sikker på at få kvalificeret hjælp, hvor du bekymringsfrit kan læne dig tilbage i stolen.