Landsdækkende artikler Sponsoreret indhold

Single? Sæt fokus på dig selv

Det kan være svært at navigere i de mange muligheder, der er for singler, når det kommer til det mere intime emne. Derfor vil du her blive præsenteret for nogle forskellige muligheder for selvforkælelse og andre tips vedrørende erotik. Når du bor i byen, kan det nemlig være svært at danne sig et overblik over mulighederne for sex, som byen tilbyder. Læs derfor med herunder og få tre fordelagtige overvejelser, hvis du ønsker gode råd til at sætte fokus på dig selv og erotikken.

Tilfredsstil dine behov med godt legetøj

Som single kan man nogle gange opleve, at der er langt mellem god sex. Derfor kan det være en kæmpe fordel med godt sexlegetøj – og ja det er sexlegetøj i flertal. Der er mange muligheder i sexlegetøjets verden, og der findes alt fra dildoer og vibratorer til buttplugs og frække kostumer. Uanset hvad du er til, så er det en god idé, at du får dannet et overblik over, hvilke intime produkter som er noget for dig. Til dette kan du bruge Eroti, som er en hjemmeside, der tester og anmelder forskelligt sexlegetøj. Det giver gode muligheder for, at du får det helt rigtige. Det skal dog lige indskydes, at legetøjet ikke kun behøver at være til dig selv, men det kan også benyttes af din sexpartner. Sørg dog altid for, at både du og partner er på samme side, når der skal inkluderes nyt sexlegetøj.

Find den bedste datingside til lige netop dig

Er du træt af at sidde og swipe potentielle partnere på eksempelvis Tinder? Er du måske gået i stå i den samme gamle app? Så kan det være, at du skulle prøve noget andet. For at finde andre veje kan du bruge en datingpilot, som kan vise anmeldelser af forskellige datinghjemmesider, hvilket kan gøre dig mere sikker i dit valg af datingside. Det kan nemlig være svært at finde rundt i alle de mange sider til dating, som findes i Danmark.

Forhør dig hos dine venner, og få yderliggere tips

Ud over geniale tests og onlineanmeldelser så fås de bedste tips til at være single hos venner og bekendte. Dette kan kræve, at der bliver skabt et trygt rum for at tale om nogle af de mere tabubelagte emner ved at være single. Det er selvfølgelig ikke alle venner, som vil have lige meget at sige, men det kunne jo være, at de gemte på et gyldent tip. Uanset hvad vil det ikke skade at spørge, og det skulle være så sundt at tale om.