Landsdækkende artikler Sponsoreret indhold

Sådan holder du fliserne rene derhjemme

Hvis ikke du formår at holde dine fliser rene og pæne, kan de hurtigt komme til at se trælse ud, og det er der ikke meget kønt over. Det kan dog være en lidt stor mundfuld at skulle holde fliserne rene enten i indkørslen eller på terrassen. Med en god omgang fliserens kan dine fliser dog blive som næsten nye igen, og det er en meget nem og simpel løsning til at holde dine fliser rene. 

Fjern ukrudtet i fugerne 

Hvis du løbende ønsker at holde dine fliser rene og pæne, kan det være en god ide, at du af og til sørger for at fjerne det ukrudt, der vil gro i fugerne mellem fliserne. Hvis du lader det stå til alt for længe, bliver det hurtigt en uoverskuelig opgave at skulle fjerne det. Hvis du derimod tager lidt ad gangen, bliver det meget nemmere at få det gjort, fordi det heller ikke tager så lang tid hver gang. Når du har fjernet ukrudt, vil du opleve, at dine fliser med et snuptag ser meget pænere og renere ud, og det giver et bedre indtryk af dit hus, fortov i byen eller terrasse. Du kan fjerne ukrudt på mange måder, men hvis du sørger for at gøre det ofte, er den nemmeste metode næsten bare at bruge hænderne til lige at tage det, der nu må være. 

Få en fliserens

Hvis dine fliser har fået alger og små hvidlige pletter, kan det være et tegn på, at den trænger til en god omgang fliserens. Det kan være en god ide at få professionelle til at gøre det for dig, da de ved, hvordan dine fliser skal behandles, så de ikke ender med at ødelægges i stedet for at gøres rene. En fliserens er yderst effektiv, og du kan se det flotte resultat med det samme. Hvis du har fliser ved dit hus eller ud til en vej, hvor mange fra byen går fordi, vil det pynte meget med en fliserens. Det giver både dit hus og dine fliser et mere rent udtryk, og selv gamle fliser kan komme til at se nærmest nye ud igen. Når du har fået en fliserens, kan du begynde at vedligeholde fliserne oftere, så du ikke lader dem gro til i ukrudt, men tager det løbende. Det gør, at det nemmere at holde for dig. 

I samarbejde med nul-alger.dk