Landsdækkende artikler Sponsoreret indhold

Opgradér nytårsmenuen

Et nyt år nærmer sig, og det skal fejes. I år har vi måske endnu mere brug for at fejre nytåret end normalt, fordi vi med ankomsten af 2021 kan vinke farvel til 2020. 2020 har været et specielt år, og de fleste af os trænger til at starte på en frisk. Til dette års nytårsfest skal vi både hylde fortid og fremtid og være sammen med dem, vi holder allermest af. Ønsker du at forkæle dine gæster til årets sidste – og første – fest, kan du med fordel undersøge udvalget af buffet til fest.

Derfor er nytåret værd at fejre

Dette år har budt på mange udfordringer og meget lidt fest. Derfor er det tiltrængt med en fest til at markere årets sidste dag og fejre begyndelsen på et nyt år. Fordi vi i år kun kan holde nytår med vores nærmeste, kan vi tillade os at opgradere festens mad og drikke. Tænk på alle de penge, der i årets løb er blevet sparet på manglende fester og rejser. Nytåret 2020 skal være en dejlig aften, hvor vi bliver forkælet samtidigt med, at vi forkæler vores gæster. At gæstelisten for manges vedkommende er kortere end normalt, understøtter bare argumentet for at opgradere årets menu. I næste afsnit finder du inspiration til en nytårsmenu af høj kvalitet.

Forskellige typer af premium buffeter

Ønsker du at forkæle dine gæster nytårsaften, kan du med fordel vælge en premium buffet. Buffeten består af fem delikate retter og tilbehør, der med garanti falder i de flestes smag. Til forret serveres hjemmebagt brød, varmrøget laks og dampede perlebyg med græskar og andet tilbehør. Hovedretten består af langtidsstegt okse med svampe og unghane med honning og citrus. Til hovedretten serveres i øvrigt nordisk kold bearnaise, en frisk kålsalat og rosmarinkartofler. Desserten er en chokoladekage med karamel. Ønsker I en lettere buffet til nytår, er en nordisk luksusbuffet et oplagt valg. Til forret serveres varmrøget laks, friskbagt brød og dampede hvedekerner med grønt og frisk mozzarella. Til hovedret serveres kalv med svampe og unghane med honning og lime sammen med en sprød grøn salat. Tilbehøret består af rosmarinkartofler og nordisk pesto. Desserten er en chokoladekage med karamel.

God underholdning til nytårsfesten

Dette års nytårsfest må gerne være en, der huskes. Ønsker du at holde en mindeværdig fest på årets sidste dag, kan du med fordel holde en temafest. Temaer kan for eksempelvis være rød, galla eller filmskurke. Husk at sørg for polaroid kameraer, en fotoboks eller en Ipad på stativ, så I kan forevige årets sidste og bedste fest.