Landsdækkende artikler Sponsoreret indhold

Find dit næste Airbnb-rejsemål

Airbnb har åbnet en helt ny verden for turister. Når du besøger en by, om det så er i Europa eller på andre kontinenter, så er der nu endnu flere muligheder for at leje sig ind i et hus, lejlighed eller værelse henover en uges ferie eller i en længere periode. Turistbranchen er boomet. Hvis du er en af dem, der flittigt benytter sig Airbnb, så har du nu muligheden for at få rabat på din næste booking. Læs videre og bliv klogere på hvordan.

Siden 2008 har du kunnet leje et værelse enten som lejer eller udlejer via Airbnb. Det har åbnet op for en masse muligheder. For det første har du muligheden for at tjene lidt ekstra ved siden af din faste indkomst ved at leje din bolig ud. Men ud over det så har du også muligheden for at rejse billigt fra sted til sted, seng til seng og møde nye og spændende mennesker på din vej.

Nye muligheder med Airbnb

Siden begyndelsen har Airbnb udviklet sig til en milliardindustri, der har affødt endnu flere små virksomheder, der lever af at leje boliger ud gennem Airbnb. En helt ny verden inden for hotelbranchen åbnede sig pludseligt op. Derfor kan man roligt sige, at Airbnb har revolutioneret branchen og åbnet et helt nyt marked, som masser af iværksættere har lukreret på.

Når du skal ud at rejse næste gang, kan du snildt benytte dig af rabatkode Airbnb. Det giver dig muligheden for at spare penge på din næste booking og meget mere til. Der er nemlig en hel liste over de muligheder, du har for at spare penge ude i byen. Det gælder både oplevelser ude i byen og på selve din booking.

Hvor går turen hen?

Europa er fyldt med skønne steder, der bare venter på at blive besøgt. Har du eksempelvis taget turen rundt i det græske øhav som gode, gamle Odysseus? Turen fra Athen til Ithaka er ikke så lang, som man skulle tro. Der er også mindre øer som Milos, Ios og Naxos, så du kan aflægge et besøg, når du tager på rundrejse i den græske mytologi.

Hvis du er mere til øhop i kendte farvande, så kan du med god samvittighed springe fra ø til ø i det sydfynske øhav. Har får du helt sikkert set egne, som du ikke vidste eksisterede i Danmark. Har du nogensinde hørt om Lyø? Så er det tid til en Airbnb-tur dertil. Hvad med Avernakø? Så er du gået glip af noget. Danmark er så skøn både om sommeren og vinteren, så lad ikke årstiderne afskrække dig.

Hvis du nu vil spare rigtig mange penge, så skulle du prøve at tage turen til Baltikum. Estland, Letland og Litauen har siden murens fald i ´89 udviklet sig til at være spændende lande med deres helt egen næsten nordiske kultur og sprog. Du kan give dem et besøg, og det er garanteret meget billigere, end du havde regnet med. Byer som Riga, Tallinn og Vilnius er spækket med historie, og der er noget for enhver smag, hvis du tør booke en Airbnb her.