Landsdækkende artikler Sponsoreret indhold

Få tips til personlig indretning

Det kan være svært at finde inspirationen til at indrette sit hjem. Typisk vil man gerne have, at det skal være personligt og hyggeligt, mens det stadig skal være stilrent og pænt. Og de to ting kan sagtens kombineres. Samtidig behøver det ikke være så dyrt at indrette sit hjem. I stedet for at købe fancy designermøbler, så udforsk for eksempel din lokale genbrugsbutik. Bliv inspireret og få tips til at indrette hjemmet, så det både fremstår personligt og stilrent.

Hæng noget på væggene

Plakater er en god måde at gøre hjemmet personlig på. De findes i alle tænkelige motiver og kan hænges op i ethvert rum i hjemmet. Det kan både være plakater, der illustrerer en særlig passion eller hobby, eller det kan være sjove citat plakater, der viser hvem du er og hvor du kommer fra. Med plakater fra Citatplakat.dk kan du skabe en rød tråd gennem hele hjemmet og stadig skabe forskellige stemninger i hvert rum. Det kunne for eksempel være praktiske plakater til køkkenet med en vin- eller kaffeguide. Sæt gerne flere plakater op i samme rum og lav eventuelt en fin billedcollage med plakaterne.

Find unikke genbrugsmøbler

En god måde at indrette hjemmet mere personligt, er med fine genbrugsmøbler. Sørg for at finde dem i god stand, så dit hjem stadig fremstår pænt og stilfuldt. Det duer ikke med lasede møbler, der er falmet i farven. Men heldigvis findes der massere af genbrugsbutikker med mange fine møbler. Udover at finde møbler til en god pris, så finder du også møbler som alle andre ikke også har. På den måde får du et unikt hjem, der afspejler din egen personlige stil. Derudover hjælper du også miljøet og velgørende organisationer ved køb af genbrug. What’s not to like?

Lav dine egne ting

Det bliver ikke mere personligt og hyggeligt end med hjemmelavede ting. Det kunne for eksempel være et hjemmestrikket tæppe til sofaen eller hæklede grydelapper. Det kræver selvfølgelig en vis kyndighed, men måske du kender nogle, som kan lave det for dig, hvis du ikke selv kan. Dog er det nemmere end mange tror, og du kan eventuelt starte med et nemt og hyggeligt projekt, som for eksempel en strikket eller hæklet karklud. Er du mere kyndig med en symaskine, kan du også sy dine egne pudebetræk til puderne i sofaen eller måske lave et fint patchwork plaid.