Landsdækkende artikler

Få et 360 graders gratis kommunikationstjek

Får du tippet gode historier om din virksomhed til de lokale aviser og medier i en  travl hverdag? Bruger du de sociale medier til gavn for din forretning? Hvordan performer din hjemmeside? Er du kommet i gang med webshop? Er du synlig for dine potentielle kunder i søgemaskinerne?  Hvordan er dit marketingmix mellem digitale og print? 

Forbyen.dk tilbyder virksomheder som din hjælp til kommunikation, PR, hjemmesider, webshops, samt tilstedeværelse på sociale medier, i søgemaskiner og traditionel markedsføring.

Vi tager også gerne en snak med dig om de store eller små udfordringer du må have omkring din virksomhed. Det kan være en større omlægning, en ny strategi, forretningsudvikling eller personaleudvikling.

For at kunne give dig et kvalificeret udspil, vil vi gerne tilbyde dig et gratis 360 gr. kommunikations-tjek af din virksomhed.

Fremstår dine kompetencer klart og giver din kommunikation et kvalificeret kendskab til din virksomhed? Får du nok ud af den markedsføring og kommunikation, du investerer i?

Vi er et fuldstændigt uafhængigt lokalt kommunikations og PR bureau. Vi er hverken forlovet med Facebook, google eller det lokale mediehus. Til gengæld har vi erfaring med alle mediekanaler samt med ledelse og forretningsudvikling.

Forbyen.dk

Forbyen.dk blev skabt i 2017 af Michael Krogh  i et samspil med Dorthe Carlsen.

Det startede som et alternativ til den lokale ugeavis – bare 100% digitalt.

Det gik hurtigt op for os, at hvis vi skulle skabe værdi for kunden var en mediekanal ikke nok i dag. Derfor startede vi i det små med at rådgive vores kunder – ikke alene til digital markedsføring, men også i forhold til at “sætte teltstængerne rigtigt” i forhold til kommunikation. PR og markedsføring. For det hele skal spille sammen.

Mange nye bureauer ser sociale medier og google som løsningen på alt. Det er ikke vores erfaring. For mange virksomheder, der arbejder lokalt, vil en kombination af flere medier være den det rigtige. Den aktive tilstedeværelse på sociale medier og google er et must i dag, men selv “en gammeldags aktivitet” som at dele flyers ud i en postkasse eller at få “solgt” en positive historie til den lokale avis, kan skabe den rette opmærksomhed og kendskab og dermed kunder.

Kontakt os allerede på m@forbyen.dk hvis du er interesseret i et 360 graders gratis kommunikationstjek.