Landsdækkende artikler Sponsoreret indhold

Et sandt plakateventyr – Fra 1. sal til 350m2 showroom

PAPAPAPA har knækket koden for iværksætteri. Den Randers-lokaliserede virksomhed designer og producerer plakater, som sælges via deres webshop, https://www.papapapa.dk/, og i starten af 2020 åbner de et 350m2 stort showroom på Agerskellet 3 i Randers. Her kan man den første lørdag i måneden året rundt komme og se deres flotte udvalg af plakater i virkeligheden, så man kan se farver og motiver på tryk. De er stærkt inspireret af den skandinaviske natur og livsstil, som kommer til udtryk på moderne vis i deres plakater. 

Førsteklasses iværksætteri

Virksomheden PAPAPAPA startede på 1. sal i stifteren og iværksætteren Daniels lille rækkehus. Siden da er virksomheden vokset ud af både rækkehusets 1. sal og en 100m2 butik i Trangstræde til snart at åbne et 350m2 showroom. Det særlige ved PAPAPAPA er deres stærke forhold til Norden. Dette kommer til udtryk gennem deres smukke designs, som alle er lavet af virksomheden selv med inspiration af den skandinaviske livsstil, natur, dyr og mennesker, samt en lokal dansk produktion, som er med til at sikre høj kvalitet og hurtig dag til dag levering. Virksomheden designer løbende nye plakater, som først bliver produceret ved bestilling, hvilket sparer lagerplads og giver mulighed for at redesigne deres plakater løbende. Udover at designe flotte plakater, har PAPAPAPA også et ønske om at gøre verden til et bedre sted. De har fokus på miljøet og fremtiden, og da plakaterne er printet på papir, vil de gøre en forskel for naturen. Det betyder i praksis, at virksomheden er sponsor af foreningen “Growing Trees Network”, hvor de sponsorerer fem træer per 100 ordre, hvilket på årlig basis bliver omkring 240 nyplantede træer i Danmark. 

Papir, canvas eller akustikplader

Hos PAPAPAPA tilbyder de print på flere forskellige måder. Du kan naturligvis få printet plakater på papir, som er lette at sætte i ramme og hænge op. De mange motiver og prints giver dig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på din indretning. Derudover kan du også få printet samtlige designs på canvas, som er et fotolærred monteret på en træramme. Derved slipper du for at købe rammer, da canvas kan hænges direkte op på væggen med den skjulte træramme, og du får et stilrent udtryk med motivet i centrum. Som noget relativt nyt tilbyder de også et udvalg af deres bedstsælgende designs på 35 mm sort akustikplade. Den sorte kant og skjulte vægbeslag giver et stilrent udtryk, hvor det ikke er nødvendigt med rammer. Samtidig har billederne en formidabel akustikdæmpende effekt på den lydabsorberende lydklasse A. 

Designs til ethvert hjem

Det store udvalg af flotte designs gør det muligt at sammensætte plakaterne på kryds og tværs, præcis som du ønsker. Der er både minimalistiske designs, som giver et enkelt udtryk i hjemmet, de farverige plakater som vækker opmærksomhed hos besøgende og de lyriske designs, som man kan nikke genkendende til. Plakaterne kan bestille i flere forskellige størrelser, så de passer til netop dit behov og ønske. De fås fra størrelsen A4 på 21×29,7 cm og helt op til  A1 på 59,4×84,1 cm.

I samarbejde med PAPAPAPA