Landsdækkende artikler Sponsoreret indhold

En leaset firmabil

Firmabilen er essentiel for dig, der har længere til arbejde eller kører meget i forbindelse med dit arbejde. Firmabilen er altså, som navnet antyder, en bil der anvendes i arbejdsrelaterede sammenhænge. Står du dermed og mangler en firmabil til dine dygtige medarbejdere, kan billig erhvervsleasing gennem GoMore altså være relevant for dig. Ved erhvervsleasing medfølger en række fordele. Ved erhvervsleasing gennem GoMore sikres du en økonomisk og transparent erhvervsleasing til din virksomheds medarbejdere, samt mulighed for at bilen kan lejes ud, når medarbejderen ikke selv bruger bilen. Herved sikres dine medarbejdere altså en god leasing løsning, mens der ligeledes fokuseres på bedre brug af planetens ressourcer.

At erhvervslease kan altså gå hen og medføre store besparinger. Dine medarbejdere kan her bruge den erhvervs leasede bil i sammenhænge, hvor du ellers ville skulle have lagt ud for billeje, taxa eller andet transport i arbejdsrelaterede sammenhænge. Priserne for at erhvervslease gennem GoMore er ligeledes inklusiv service og forsikring. Her registreres bilen i virksomhedens navn, hvilket ligeledes forsimpler processen, hvis en medarbejder stopper, og bilen derved skal overtages af en ny medarbejder eller i tilfælde af, at bilen skal bruges af flere medarbejdere på samme tid. Ved erhvervsleasing gennem GoMore er bilen ligeledes forsikret. Dette sker gennem GoMores udlejningsforsikring via Tryg. Dermed bliver din leasingforsikring altså ikke berørt.

Hvilken bil skal du vælge?

Når du har besluttet dig for at erhvervslease til dine medarbejdere gennem GoMore, er det næste spørgsmål blot, hvilken bil du godt kunne tænke dig, at dine medarbejdere kører rundt i. Her er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad du ønsker, at bilen skal indeholde. Skal det være den bil, der kører sikres på vejene, den bil der er bedst for miljøet, eller den bil der giver det bedste udtryk, når dine medarbejdere kører rundt og repræsenterer din virksomhed? Hos GoMore erhvervsleasing er der biler, der kan det hele. Alle bilerne har her det nyeste inden for sikkerhed og brændstoføkonomi, optimal udnyttelse af planetens ressourcer og et super sprødt ydre, der sikrer, at din virksomhed bliver repræsenteret på bedste vis. Ønsker du at dine medarbejdere skal køre i den mest miljøvenlige bil, kan det her være aktuelt at erhvervslease en elbil. Man siger her, at batteridrevne elbiler generelt er noget eller meget bedre end benzin- og dieseldrevne biler, som verden ser ud i dag, og de har endda potentiale til at blive væsentlig bedre over tid. Når du skal vælge en erhvervs-leaset bil, er det altså her ligeledes relevant at kigge nærmere på, hvor langt den kan køre på literen, hvis du vil sikre den mest miljøvenlige bil til dine medarbejdere.

Når du har valgt den bil, du gerne vil erhvervslease, er det blot at vælge den på hjemmesiden og derefter gå til tilvalg og dernæst videre til bestilling. Umiddelbart efter bilen er bestilt, modtager din virksomhed en endelig leveringsdato. Bilen leveres på din arbejdsplads. Når din virksomhed er godkendt, kan du herefter blot tilføje flere biler på aftalen. Udover at være en stor økonomisk besparelse er erhvervsleasing gennem GoMore altså ligeledes en miljøvenlig og meget enkel løsning.