Landsdækkende artikler Sponsoreret indhold

Derfor bør du kontakte en advokat før køb af ny bolig?

Vejen ind på boligmarkedet kan godt være hektisk og til tider endda stressende samt besværligt, hvis ikke man har prøvet det før. Som regel er der en kæmpe spænding og forventningsglæde forbundet med det at købe ny bolig, hvor de kommende boligejere allerede inden overdragelser begynder at tænke i både langsigtede og kortsigtede planer med den ny bolig. Boligmarkedet er som det vilde vesten, og som kommende boligejer er der meget du bør være opmærksom på, inden du sætter din endelige underskrift på købsaftalen. Det kan være forvirrende at skulle forholde sig til det hele, men heldigvis er der god hjælp at hente hos flere advokatfirmaer, som står klar til at tage dig i hånden ved dit huskøb. Denne type advokatbistand står de blandt andet klar med hos Knudsgaard Advokater, hvor du her kan se deres boligadvokat priser.

Et ekstra sæt professionelle øjne på købsaftalen

Hvilke type af ejerskifteforsikring skal du tegne? Hvordan står du i forhold til de forsikringsmæssige aspekter ved boligen? Og hvordan skal du forholde dig til de mange dokumenter, såsom tilstandsrapporter, ejendommens tingbog, elinstallationsrapporten og meget mere?  Spørgsmålene hober sig op, og et forkert valg kan i værste tilfælde komme til at koste dig mange penge. Med en tilknyttet boligadvokat er du dog sikret en professionel sæt ekstra øjne inden for netop dette, som har prøvet det mange gange før, og som derfor snildt kan hjælpe og guide dig i mål med dit boligkøb – såvel som give dig en professionel og kyndig vejledning. En boligadvokat vil således gennemgå samtlige kontrakter og rapporter i forbindelse med køb og overtagelse af boligen, så intet lades op til tilfældighederne.

Med dig før, under og efter boligkøb

Med en boligadvokat er du sikret gennem hele dit boligkøb, hvor du vil blive holdt i hånden både før, under og efter dit boligkøb. Selv efter overtagelsen af boligen står boligrådgiveren således klar til at assistere, såfremt du har behov for en ekspert til at gennemlæse og gennemgå de dokumenter og papirer du har fået overdraget ved boligkøbet. Er du for eksempel i tvivl om hvordan du rent juridisk står i forhold til skader og fysiske forhold der kan dateres tilbage til de tidligere ejere, står boligadvokaten igen klar til at assistere dig. Har du i første omgang købt og overtaget en bolig uden en boligadvokat, kan du således også efterfølgende tage kontakt til en boligadvokat, som vil kunne gennemgå og forklare dine juridiske rettigheder i forhold til boligen.