Landsdækkende artikler Sponsoreret indhold

Black Friday 2019 venter lige rundt om hjørnet

Ser vi på kalenderen, har vi passeret sommermånederne og er trådt ind i efteråret. I øjeblikket siger kalenderen september, men der går ikke længe før, at julepynten bliver sat frem i mange butikkers vinduer. Før vi ved af det, er vi på vej ind i den søde juletid – en tid der i høj grad er præget af travle julegaveindkøb. I forbindelse med julegaveindkøb vælger mange danskere dog at klare gaveræset til Black Friday, da de kan finde en masse gode tilbud her. Skal du til Black Friday for at købe julegaver i år? Eller skal du blot ud at shoppe lidt til dig selv?

Overstå årets gaveræs til Black Friday

I USA fejrer de amerikanske statsborgere Thanksgiving den fjerde torsdag i november. Med tiden opstod en ny “mærkedag” hos amerikanerne, som lå dagen efter Thanksgiving – nemlig den fjerde fredag i november. Siden hen er denne dag blevet kendt som Black Friday, som er en vanvittig travl indkøbsdag, der senere har spredt sig til andre dele af verden – herunder Danmark. Black Friday bliver af mange betragtet som dagen, hvor julehandlen for alvor skydes i gang, mens det for nogle også er dagen, hvor de sidste julegaver bliver købt. Har du prøvet at deltage i Black Friday før? Om det er tilfældet eller ej, kan du godt begynde at glæde dig til dette års Black Friday, som i år falder den 29. november. Du kan eksempelvis tage til Black Friday i København, hvor du måske kan gøre et kup eller to.

Udnyt Black Friday både online og i de fysiske butikker

Internettet har på mange måder vist sig at være en fantastisk opfindelse, som vi alle har gavn af. Det gælder ligeledes i forhold til Black Friday. Du behøver nemlig ikke at tage ud i byen for at udnytte de mange gode tilbud, der er at finde på Black Friday. Der findes flere fysiske butikker og butikskæder, som har en online hjemmeside, hvor du kan foretage dine køb. 

Det er naturligvis også muligt at udnytte Black Friday i de fysiske butikker. Hvis du normalt finder det hyggeligt at gå i butikker, foretrækker du måske at tage til Black Friday i din lokale gågade. Du bør dog være opmærksom på, at det kan blive hektisk. Mange andre vil ligeledes udnytte, at det er Black Friday, hvorfor der vil være rift om de bedste tilbud.

Gode råd til Black Friday

Du kan med fordel begynde at forberede dig til Black Friday nu og de kommende måneder. Du kan eksempelvis begynde at lave små lister over ting, som du ønsker at købe til dette års Black Friday. I den forbindelse kan du undersøge diverse butikkers hjemmeside, hvor du kan få et overblik over lagerstatus på forskellige varer. Du bør endvidere undersøge, hvornår udsalget starter og slutter på de varer, som du ønsker at få fingrene i. Det kan være, at der kun er timetilbud på visse produkter, hvorfor du må være forberedt. Du kan eventuelt tilmelde dig forskellige butikkers nyhedsbreve eller følge med på butikkernes facebookside.