Mad og vin Sponsoreret indhold

De 5 take-aways på Frederiksberg

Du kender sikkert scenariet: det er gået lidt for stærkt i løbet af ugen, og man har ikke fået købt ind, eller måske mangler inspirationen til aftensmaden bare. Frygt ej, vi bringer her en guide over de lækreste take-away steder på Frederiksberg.

MÆSK – Hverdagsmad to-go til travle og sultne Frederiksberg-borgere

Gode ting tager tid, og det må man sige Frederiksbergs indbyggere har taget til sig, for MÆSK er lige blevet kåret til Frederiksbergs Bedste Takeaway 2018 af weFRB.

MÆSK satser på en luksus takeaway-menu med få klassiske retter og kvalitet har her førsteprioritet. Menuen skiftes ugentligt, som består af to forskellige forretter, to forskellige hovedretter, to forskellige supper, tre desserter samt en side-salat og en måltidssalat. Denne uge byder menuen f.eks. på laksepandekage med urtecreme og spinat til 45,-, en øl-braiseret svineskank med sauterede urter og rodfrugtmos til 89,-, og har man plads til desserten, har de bl.a. tiramisu med røde ribs eller gammeldags æblekage med makroner og flødeskum, begge koster 35,-.Du kan også hente deres MÆSK-app, eller bestille og betale online – så slipper du for at stå i kø.

MÆSK
Nyelandsvej 63
2000 Frederiksberg
Hjemmeside: www.maesk.dk
Tlf: 2757 0515. Åbent: Hverdage 11-20, lørdage 15-20, søndage lukket.

Nordic Noodle – Sunde og smagfulde nudler

Hos Nordic Noodle kan du få asiatisk-inspireret wokmad af danske grøntsager, der lynsteges med store flammer, mens du venter.

Nordic Noodle er stedet, hvor du selv kan sammensætte et måltid, der fusionerer asiatiske og nordiske traditioner. Her er tale om friske og sunde råvarer af høj kvalitet, der tilberedes med højt humør og store smil, mens du venter sammen med de andre, der har opdaget, at et hurtigt måltid sagtens kan være meget lækkert. Man vælger hvilke nudler, man vil have, og vælger derefter tilbehør, hvor du kan vælge kylling, oksekød eller rejer og slutter af med at vælge en række forskellige grøntsager og sauce. Der serveres også lækre varme retter med ris.

Med Forbyen.dk kan du lige nu spare 15% på hele frokost regningen (undtagen tilbud). Gælder hele oktober måned mellem klokken 11 og 14 og du skal sige koden ”FOR BYEN” ved betaling.

Nordic Noodle
Adresse: Godthåbsvej 26, Frederiksberg
Hjemmeside: www.nordicnoodle.dk
Tlf: 3535 4000. Åbent: mandag-søndag kl. 11:00-21:00

Omakase Sushi Frederiksberg – gourmet sushi i særklasse

Omakase Sushi har fra start været garant for en kompromisløs tilgang til håndværket med respekt for traditionen bag.

Omakase Sushi og takeaway har eksisteret siden 2006 og har fra starten været garant for en kompromisløs tilgang til håndværket med respekt for traditionen bag. Det ser deres kunder ligesådan, da de i gennemsnit giver dem en rating 4,6 på Google view Omakase Sushi har et stort udvalg af lækre menuer. Prisen på en lille menu ligger på 165,- kr. for 16 stykker, og skal du på date, anbefaler vi deres kærlighedsmenu med rigeligt for to til 395,- kr. Kommer man ikke med den store sult kan man vælge frit mellem sashimi, nigiri, tempura, hosomaki, inside-out og edamame. Alt kan nydes i restauranten eller tages med hjem.

I nærmeste fremtid vil Omakase Sushi også introducere deres spin på de populære poke-bowls, der vel bedst kan betegnes som dekonstrueret sushi, og er den nyeste trend indenfor sushi verdenen.

Omakase Sushi Frederiksberg
Vesterbrogade 171
1800 Frederiksberg
Tlf. 33234044
Hjemmeside: www.omakase.dk . Åbent: mandag-søndag 16:00-21:00

KashmirTraditionelt indisk med et nordisk twist

Nyåbnede Kashmir To Go på Nordre Fasanvej holder den høje standard, der har præget det pakistansk-indiske sted, siden det åbnede i 1982 i København.

Restaurant Kashmir på Nordre Fasanvej har man en lang erfaring og kærlighed for det indiske køkken, og restauranten var blandt de første i København af sin art.For ejerne er det vigtigt at du i hyggelige rammer kan nyde håndlavede samosa, fyldt med kartofler og ærter, Chicken Tikka Masala, Chicken Korma eller Rogan Josh – sidstnævnte er klart for den mere eventyrlystne, da det er denne ret med lam, hvor man virkelig kan krydre stærkest. Alle retterne har fået et strejf af det moderne indiske køkken, dog med fokus på traditionelt håndværk og gode krydderier.

Du kan hive en Rogan Josh med hjem for 105,-.

Kashmir To Go
Nordre Fasanvej 162
2000 Frederiksberg
Tlf. 35131338
Hjemmeside: www.kashmir-togo.dk Åbent: Alle dage 16:30-21:30

Pha Khao – Sprøde grøntsager, friske urter og kvalitetskød

Får du også lyst  til supper og retter med masser af smag og varme i det danske efterårsvejr? Her kunne Pha Khao måske hjælpe.

Pha Khao tilbyder alt hvad hjertet kunne begære fra det thailandske køkken, men  du kan også bare bestille en sammensat menu, bestående af f.eks. friturestegte hjemmelavede forårsruller og thailandske indbagte rejer til forret, en Panaeng karry med oksekød, langbønner peberfrugter, sød basilikum og grøntsager til hovedret og en is eller kaffe til dessert. Det hele får du for 199,-.

Derudover har de også et Thai Special menukort der tilbyder spiser fra det mere ekstravagante thailandske køkken og de er altid opmærksomme på at yde en høflig service, samt at levere autentisk mad

Restauranten har både siddepladser men også to-go mulighed og lige nu får du 10% rabat, hvis du bestiller take away mellem 10:00-12:00.

Pha Khao
Nyelandsvej 39
2000 Frederiksberg
Hjemmeside: www.phakhao.dk
Tlf. 38107772. Åbent: Mandag Lukket. Tirsdag-lørdag kl. 12:00-22:00. Søndag kl. 15:00-22:00