Mad og vin Sponsoreret indhold

Byg din helt egen wokbox hos Wok Inside

På en rejse til Holland fik Yang Xu idéen til at åbne det kinesiske take away- og spisested Wok Inside. Som bestyrer af den allerede populære restaurant er Yang Xu i den grad blevet bekræftet i, at København var klar til det nye koncept.

Hos os kan du skræddersy din egen wokbox. Det er en helt ny form for sund take away, hvor vi ikke på forhånd har fastsat en menu, fortæller Yang Xu.

Valgmulighederne hos Wok Inside er mange.

I tre trin vælger du hvilke nudler, du kunne tænke dig i blandt fem til seks varianter. Valgmulighederne er mange. Også når det kommer til udvalget af kød og grøntsager, som du tilføjer din egen wokbox i trin to og tre. Til sidst kan du pifte frokosten eller aftensmaden op med flere, forskellige slags tilbehør og sovs. Hver ingrediens har en pris, og du er på den måde selv herre over, hvad bestillingen kommer til at koste.

Et sted, der skiller sig ud

I juli 2018 slog Yang Xu dørene op med tre ansatte og to bud til udbringning. Hos Wok Inside er der udover muligheden for take away også plads til 20-30 gæster i de hyggelige omgivelser indrettet i et meget stilrent og atypisk univers for en traditionel, kinesisk restaurant. Yang Xu har haft en spansk designer med i overvejelserne og er glad for, at stedet i dag skiller sig ud på den centrale placering på Vesterbrogade 115.

Hos Wok Inside er der et bredt udvalg på menukortet.

Noget for enhver smag

For Yang Xu er det vigtigt, at gæsterne forbinder Wok Inside med et spisested, hvor du kan købe hurtigt, billigt, frisk og smagfuldt mad. Ligesom der skal være noget for enhver smag. Helt bevidst har den kinesiske ejer derfor også sushi på menuen, fordi han ofte oplever, at pigerne er til det japanske udvalg, hvor drengene vælger de varme retter fra det kinesiske køkken.

 Generelt elsker danskerne smagen og de gode priser her hos Wok Inside. Vi har allerede fået flere stamgæster, som besøger os flere gange om ugen, fortæller Yang Xu.

Wok Inside
Vesterbrogade 115
1620 København V.
Tlf. +45 31 75 76 66
www.wokinside.dk

Åbningstider: Tirsdag – søndag 11.00 – 22.00, mandag lukket