Mad og vin Sponsoreret indhold

Sushi-guide: Fem gode sushi steder på Frederiksberg

Sushien har for længst indtaget vores hjerter, og vores smagsløg har ikke været dem selv, siden den japanske spise kom til kongeriget. På Frederiksberg er udvalget af sushi-restauranter ikke kun varieret, det er også godt. I denne guide kan du læse om fem steder, der har helt styr på de japanske madtraditioner.

Okawari Sushi og Wok – giver lyst til mere

Okawari betyder ‘en til tak’ på japansk, og det er et passende navn til dette sted, hvor den, man troede skulle være ens sidste, blot giver lyst til den næste. Restauranten har et stort udbud af menuer, som passer både til den lille og til den store sult. Ved afhentning kan du få ti procent rabat på alle menuerne til frokost. Du kan også tage en af frokostmenuerne. Prøv for eksempel den lette Copenhagen eller den lidt tungere New York.

Okawari Sushi og Wok
Adresse: Finsensvej 16, Frederiksberg
Hjemmeside: okawari.dk
Tlf: 35 85 86 88
Åbningstider: man 16.00 – 21.30 tirs-søn 12.00 – 22.00

Iki Sushi – Flotte anretninger giver glade kunder

Hos Iki Sushi står Jie og hendes mand for driften. Sammen har de skabt en række restauranter, som kunderne besøger igen og igen. Jies mand står i køkkenet, og her lader han sig inspirere af både de japanske og det nordiske køkken, når han finder på nye typer sushi til menukortet. Men det er ikke kun kvaliteten og råvarerne, der ligger den ambitiøse sushi-kok på sinde. Maden skal ikke kun smage, den skal også være flot anrettet. Hos Iki Sushi kan du altså godt regne med forkælelse for både øjet og maven.

Iki sushi
Adresse: Gammel Kongevej 41B, Frederiksberg
Hjemmeside: www.ikisushi.dk
Tlf: 88 53 98 88
Åbningstider: man-søn 12-22 (køkkenet lukker 21.30)

Kato Sushi – arven fra en mester

Kato er navnet på en anerkendt japansk sushi-kok, som har oplært den nuværende chefkok på Kato Sushi, Chantha. Efter at have stået i lære hos den japanske mester og efterfølgende arbejdet på en række sushi-restauranter i København, startede Chantha sin egen restaurant. Restauranten har fokus på omhyggelighed, kvalitet og de gamle japanske sushi-traditioner. På menuen finder man blandt andet Chanthas egen originale sushi-roll, som er  opkaldt hans læremester.

Kato Sushi
Adresse: Rosenørns Alle 38, Frederiksberg
Hjemmeside: Katosushi.dk
Tlf: 35 35 00 22
Åbningstider: man-fre 11.30 – 21.30 lør-søn 14.00 – 21.30

Genki Sushi – respekt for gamle traditioner 

 

Med respekt og nidkærhed tilbereder kokkene hos Genki Sushi en perlerække af forskellige og klassiske varianter af den japanske spise. Hvad enten du har lyst til at invitere familien med på restauranten eller have hele herligheden med hjem i stuen, så har Genki Sushi det, du skal bruge. Du kan for eksempel kaste dig over en sushi box på 37 eller helt op til 58 stykker, hvor du får et stort udvalg fra menukortet. Genki Sushi tilbyder lækker Sushi ad libitum (alt du kan spise) her kan du spise dig mæt i de mange forskellige og lækre sushi stykker, forskellige spyd, forretter og dessert. Det koster 188 per person man-tors og 208 kr. per person fre-søn og børn koster 85 kr.

Genki Sushi
Adresse: Smallegade 20, Frederiksberg
Hjemmeside: genkisushi-frederiksberg.dk
Tlf: 38 33 80 59
Åbningstider: man-tors 13.00 – 22.00 fre-søn 14.00 – 22.30

Nyu Sakura – mad i flere etager

Siden 2007 er der blevet rullet ris, hakket friske grøntsager og sirligt lagt laks, tun og og meget andet på bunde af ris. Nyu Sushi på H.C. Ørstedsvej har et rullebånd, hvor gæsterne kan mæske sig i både sushi og andre asiatiske retter. I to etager ruller maden forbi gæsterne. Øverst kører små, varme asiatiske retter eksempelvis sticks og wok-retter. Nederst ruller båndet med både maki og nigiri sushi. Retterne og sushien fra båndet kan også fås som take-away, hvis du hellere vil spise det derhjemme.

Tilbud lige nu på “Familien menuen” af 56 stk. Normal pris 790 kr. Nu kun 395 kr.

Nyu Sakura
Adresse: H.C. Ørstedsvej 68, Frederiksberg
Hjemmeside: www.nyu-sakura.dk
Tlf: 35 36 57 57
Åbningstider: man-søn 12-22 (køkkenet lukker 21.30)