Mad og vin Sponsoreret indhold

ShaBaz – Kaffebar tilbyder god kaffe og godt bageværk

Hvis du bor i København eller færdes i hovedstadsområdet, er chancen for, at du er stødt på en ShaBaz – Kaffebar og Køkken meget sandsynlig. Kaffebarerne der er kendt for deres afslappede atmosfære og gode råvarer har lige netop udvidet med endnu en cafe i oktober på Søborg Hovedgade. 

Det går godt og ejer Shahbaz Ahmad er en travl mand. Han har drevet kaffebarer i 15 år og ejer og driver de otte ShaBaz kaffebarer i og omkring København. Det har han gjort i den konstellation siden 2016.

Før det drev han sammen med ejeren af Riccos kaffebarer den velkendte cafékæde af samme navn. Men de to veje skiltes, bl.a. fordi Shahbaz var interesseret i at udvide menukortet med friskbagt brød og drikkevarer. 

Den nyeste ShaBaz – Kaffested og Køkken åbnede i oktober på Søborg Hovedgade 35

De otte kaffebarer der før hed Ricco’s, på bl.a. Studiestræde, Strandboulevarden og den meget populære i Ryesgade, overtog Shahbaz med sit navn og gennemførte de forandringer, som nu er gennemgående i bl.a. menuen.

Alt er lavet fra bunden i alle filialerne, menuen er 30-60% økologisk og kvaliteten har været Shahbaz’s retningslinje fra starten.

Vi har aldrig gjort stort ud af marketing, men vi har ærlige produkter som er vores største fokus. Det synes jeg, at folk selv skal opdage. At det vi gør er godt, i stedet for at råbe op omkring det og at vi kan stå inde for det. Folk skal selv opdage det når de besøger os.

Du kan selvfølgelig også få din kaffe eller sandwich to-go i alle Shabaz – Kaffesteder og Køkken

Før det drev han sammen med ejeren af Riccos kaffebarer den velkendte cafékæde af samme navn. Men de to veje skiltes, bl.a. fordi Shahbaz var interesseret i at udvide menukortet med friskbagt brød og drikkevarer. De otte kaffebarer der før hed Ricco’s, i bl.a. Sværtegade, på Strandboulevarden og den meget populære i Ryesgade, overtog Shahbaz med sit navn og gennemførte de forandringer, som nu er gennemgående i bl.a. menuen.

Bagerne møder ind halvanden time før caféerne åbner så alt brød og bagværk – lige undtaget croissanterne – er friskbagt hver dag.

Alt hos Shabaz – Kaffested og Køkken er lavet fra bunden, også de lækre daddelkugler

I en ShaBaz – Kaffebar og Køkken kan du få alt lige fra en klassisk morgenmad med blødkogt æg og en ostemad på hjemmebagt rugbrød, over frisksmurte sandwiches og fyldige måltidssalater til lækker cheesecake med f.eks. rabarber og hvid chokolade.

Den nymoderne klassiker, avokado-maden, er selvfølgelig også at finde på menukortet. På det hjemmebagte rugbrød, forstås. Den økologiske kaffe er udviklet sammen med en rister, og også her er Shabaz’ krav om kvalitet i fokus.

Morgenmaden hos Shabaz består af en lækker hjemmebagt bolle med øko ost, blødkogt æg, avokado og skyr med hjemmelavet müsli.

Menukortene er de samme i alle caféerne, men cafeerne er indrettet forskelligt. Det var altid en del af planen, fortæller Shahbaz. Han bruger sin mavefornemmelse, og mærker efter om området fungerer for en ShaBaz-café, for han var aldrig interesseret i, at lave en franchise-kæde. Nej, han vil hellere indrette lokalerne efter omgivelserne, så de har forskellige udtryk.  På den måde bliver et besøg i en ShaBaz – Kaffebar og Køkken altid en ny oplevelse.

ShaBaz Kaffebar Frederiksberg

Bülowsvej 40
Tel.: 35 36 70 90
Åbningstider: Mandag-fredag kl. 7.30 – 18.00 lørdag/søndag kl. 9.00 – 17.30
Find alle kaffebarer i nærheden af dig på www. shabaz.dk