Mad og vin Sponsoreret indhold

Lokalguide: Fra asiatisk til amerikansk på Frederiksberg

Måske ved du det allerede, måske kommer det alligevel lidt som en overraskelse. Frederiksberg har en perlerække af restauranter, der serverer mad af højeste kvalitet, og der kommer hele tiden nye til. Læs med her og bliv inspireret til at prøve både nye og etablerede steder på Frederiksberg.

Shakedown – Amerikansk inspireret burgerjoint. SPAR! 20% på frokost

Få 20% rabat på frokostregningen: sig koden Forbyen i hele oktober måned mellem klokken 11 og 15.

Shakedown har hentet deres inspiration fra USA, og resultatet kan ses i deres gennemførte indretning og ikke mindst menuen. Her kan man vælge imellem 13 forskellige burgere i diverse variationer, og de koster mellem 109-149 kr. Her laves også forskellige side-orders, og man kan vælge forskellige typer af pommes frites og nachos som tilbehør. Derudover kan man også købe sliders (mini burgere), eller der kan bestilles en lækker salat, hvis man mere er til det. Stedet serverer de lækreste shakes, som alle koster under 59 kr. De lækre shakes har blandinger som Oreos og karamel, ananas og chokolade– og sådan fortsætter de kalorierige og smagfulde kombinationer.  Med Forbyen.dk kan du lige nu spare 20% på frokost (undtagen tilbud) og gælder hele oktober måned mellem klokken 11 og 15. Sig koden ” FOR BYEN” ved betaling.

Shakedown Burgers og Shakes
Adresse: Falkoner Alle 12, Frederiksberg
Hjemmeside: Shakedown.dk

Tlf: 3212 3456

Nordic Noodle – Sammensæt selv dit måltid. SPAR! 15% på frokost

Spar 15% på hele frokostregningen med ForByen (undtagen tilbud). Gælder hele oktober måned mellem klokken 11 og 14.

Nordic Noodle er stedet, hvor du selv kan sammensætte et måltid, der fusionerer asiatiske og nordiske traditioner. Her er tale om friske og sunde råvarer af høj kvalitet, der tilberedes med højt humør og store smil, mens du venter sammen med de andre, der har opdaget, at hurtigt måltid sagtens kan være meget lækkert. Man vælger hvilken nudler, man vil have, og vælger derefter tilbehør, hvor du kan vælge kylling, oksekød eller rejer og slutter af med at vælge er række forskellige grønsager og sauce. Der serveres også lækre varmeretter med ris. Med Forbyen.dk kan du lige nu spare 15% på hele frokostregningen (undtagen tilbud) Gælder hele oktober måned mellem klokken 11 og 14 og du skal sige koden ” FOR BYEN” ved betaling.

Nordic Noodle
Adresse: Godthåbsvej 26, Frederiksberg
Hjemmeside: www.nordicnoodle.dk

Tlf: 3535 4000

Poco Picante – Modern Mexican Cuisine & Cocktail. SPAR! 20% hele regningen. ( gælder ikke COMBOS menu og Takeaway)

På Poco Picante kan man få tacos af hvide majs. Tacos hos Poco Picante er dog ikke, som du kender dem fra supermarkedet. De minder mere om små madpandekager.

Poco Picante betyder en smule stærkt på spansk. Og det passer ret godt på ejerens kulinariske ambition. “Maden hos os er ikke så stærk som i Mexico. Den skal passe til danskerne. Det her skal være et sted for alle, hvor både børn og voksne kan spise mexicansk af høj kvalitet,” siger Marco, der har åbnet restauranten i maj. I årtier har han arbejdet på restauranter og hoteller og senest som chefkok på Cocks n’ Cows i Danmark. “Jeg har altid arbejdet med service, og det er ekstremt vigtigt for mig, at kunderne går glade herfra,” siger han. Marco håber, at hans simple menukort med tacos fyldt med grillet og langtiddssteg kød kan gøre netop det. “Vi laver frisk mad, og vi laver det fra bunden. Vi går ikke i gang med at lave noget, før det bliver bestilt,” siger ejeren af Poco Picante, der foruden krydderierne og sine mexicanske tacos går efter lokale varer. Med Forbyen kan du lige nu spare 20% på hele regningen ( gælder ikke Combos menu og takeaway) og tilbudet gælder hele oktober. Book bord på tlf. 3220 4343 og sig koden ” FOR BYEN”.

Poco Picante
H.C. Ørsteds Vej 43A, Frederiksberg
Hjemmeside: pocopicante.com

Link til menukort: Menu

Iki Sushi – Flotte anretninger giver glade kunder

Med inspiration fra både det nordiske og det asiatiske køkken serverer Iki Sushi stort udvalg af sushi. Foto: Iki Sushi

Iki Sushi startede som et lille take-away sted, men har siden vokset sig større, og nu har de restauranter på både Østerbro, Vesterbro og senest med en helt ny restaurant på Frederiksberg. Jie og hendes mand kunne mærke, at kunderne var glade for deres mad, og det førte til udvidelsen. “Vi ville gerne servere for endnu flere og så er min mand kok, og han syntes, det var synd at pakke sushien i kasser, så han pressede på for, at vi åbnede en restaurant,” griner Jie. Iki Sushis all you can eat er i særdeleshed populær, og Jie og hendes mand arbejder hele tiden på at udvikle den. “Vi er meget opmærksomme på råvarernes kvaltiet, og vi arbejder hårdt i restauranten, og så går vi op i deltaljerne. Jeg tror, at kunderne kan lide, at det, de spiser, ser flot ud,” siger Jie, og så understreger hun, at sushien skiller sig ud ved også at være inspireret af det nordiske køkken.

Iki sushi
Adresse: Gammel Kongevej 41B, Frederiksberg
Hjemmeside: www.ikisushi.dk

Tlf: 88 53 98 88

Dagmar’s Pizza – Dansk pizza og kvalitet

Prøv en pizza med masser af frisk rucola og rigelige mængder parmesan på toppen hos Dagmars Pizza. Foto: ForByen.

Både udendørs og indendørs er der siddepladser på det hyggelige Dagmar’s Pizza ud til Falkoner Alle. Pizzaerne er lækre – med en god bund og friske råvarer. “Det er vigtigt for os, at lave noget kunderne kan lide, og så vil vi ikke prøve at lade som om, at vi er italienske. Derfor har vi også valgt et dansk navn,” siger Lasse, som ejer pizzariaet og Cafe Moccador overfor. Dagmar’s Pizza har fået sit navn efter den lille plads, som ligger ved siden af. Her står en bronzebuste af Prinsesse Dagmar. Hun var datter af Christian 9. af Danmark og blev den sidste kejserinde i Rusland inden den Russiske revolution. “Vi er et dansk pizzaria, og derfor ville også gerne have et dansk navn. Da vi så, at Dagmar stod lige her ved siden af, var det oplagt at bruge hende i navnet,” siger Lasse og smiler, mens han kigger over mod statuen er kejserinden.

Dagmar’s Pizza
Adresse: Falkoner Alle 32, Frederiksberg
Hjemmeside: http://dagmars-pizza-2000.dk

Tlf: 3819 4201