Mad og vin Sponsoreret indhold

Guide: Her er 4 pizzeriaer du skal kende

Pizza er ikke bare pizza. Det er en danskernes foretrukne retter, når maden skal bestilles udefra. Her kan du se et udvalg af nogle af de allerbedste pizzaer, byen har at byde på.

Forno a Legna – brødsmag i særklasse

Pizzaerne hos Forno a Legna er ikke kun gode. De er også flotte. Foto: ForByen

For foden af ovnen ligger stabler af brænde. Legna ovnen er ikke elektrisk, og det kræver særlige evner at lave pizzaerne perfekte i den traditionelle ovn. Hos Forno a Legna gør de det bedre end de fleste. Dejen er lækker og smager som af italiensk brød. Ingredienserne er friske og perfekt afstemt. Både indenfor og udenfor er der siddepladser, hvor man kan nyde sin italienske pizza. Et besøg hos Forno a Legna gør både maven og smagsløgene glade.

Forno a Legna
Adresse: Falkoner Alle 32, Frederiksberg
Facebook: @fornoalegnaKBH
Tlf: 35 39 50 12

 

La Tradizionale – et lille hjørne af Italien

Kombinationen af forskellige typer mel gør dejen på La Tradizionale sundere og bedre. Foto: ForByen.

Mange steder hævder at være italienske, men få steder er det rent faktisk. Hos La Tradizionale er ingen i tvivl. Restauranten er lille, men der er dog plads til fire spisende. På menukortet kan du vælge en række italienske pizzaer og antipasti-retter. Der er også både brød og kage, og det hele er hjemmelavet. Pizzabunden er lavet af en blanding af speltmel, fuldkornsmel og hvedemel. Det gør, at den mætter, og at du undgår at følelsen af at være oppustet bagefter. La Tradizionale leverer en original dej med en tomatsovs af italienske tomater.

La Tradizionale
Adresse: Nordre Fasanvej 9, Frederiksberg
Hjemmeside: Latradizionale.dk
Tlf: 38 10 08 20

 

Dagmar’s Pizza – Dansk pizza

Hos Dagmar’s Pizza bliver der ikke sparet på råvarerne. Foto: ForByen

Både udendørs og indendørs er der siddepladser på det hyggelige Dagmar’s Pizza ud til Falkoner Alle. Pizzaerne er lækre – med en god bund og friske råvarer. “Det er vigtigt for os, at lave noget kunderne kan lide, og så vil vi ikke prøve at lade som om, at vi er italienske. Derfor har vi også valgt et dansk navn,” siger Lasse, som ejer pizzariaet. Dagmar’s Pizza har fået sit navn efter den lille plads, som ligger ved siden af. Her står en bronzebuste af Prinsesse Dagmar, som blev den sidste kejserinde i Rusland inden den Russiske revolution. “Det var oplagt navn,” siger Lasse.

Dagmar’s Pizza
Adresse: Falkoner Alle 32, Frederiksberg
Hjemmeside: http://dagmars-pizza-2000.dk
Tlf: 38 19 42 01

 

Bodrum Pizzaria – stort udvalg til hele familien

Bodrum Pizzaria har både røde pizzaer, hvide pizzaer og det meste derimellem. Foto: Bodrum Pizzaria.

Der er masser at vælge i mellem på menukortet hos Bodrum Pizzaria. Du kan eksempelvis kaste dig over en Thors hammer, der både indeholder kødstrimler, kylling, champignon og chili hvidløg. Ligesom mange andre af Bodrum pizzaer kan du både få Thors Hammer som almindelig pizza, familie-pizza eller deep pan. Hvis du har en god appetit eller er mere til en burger, en pizzasandwich eller et pitabrød, så kan Bodrum Pizzaria også levere på det. Og der er naturligvis også retter til børnene.

Bodrum Pizzaria
Adresse: Smallegade 56, Frederiksberg
Hjemmeside: bodrum-pizzaria-2000.dk
Tlf: 38 88 88 50