Mad og vin Sponsoreret indhold

Guide: Tre favorit burgere på Frederiksberg

Er du også vild med burgere, og alt hvad der dertil hører, så kan du roligt smutte forbi ét af de her tre steder, som er i top tre på vores favoritliste.

Shakedown – Amerikansk inspireret burgerjoint

The Gigantor med 2 x 200 g bøffer inklusiv fries og dip står til 139 kr.

Shakedown har hentet deres inspiration fra USA, og resultatet kan ses i deres gennemførte indretning og ikke mindst menuen. Her kan man vælge imellem 13 forskellige burgere i diverse variationer, og de koster mellem 109-149 kr. Her laves også forskellige side-orders, og man kan vælge forskellige typer af pommes frites og nachos som tilbehør. Derudover kan man også købe sliders (mini burgere), eller der kan bestilles en lækker salat, hvis man mere er til det. Stedet er også kendt for deres lækre shakes, som alle koster under 59 kr. De lækre og flotte shakes har blandinger som Oreos og karamel, ananas og chokolade, Anton Berg marcipan med Nutella  – og sådan fortsætter de kalorierige og smagfulde kombinationer.

Lækre shakes til enhver smag koster alle 59 kr.

Shakedown Burgers og Shakes
Adresse: Falkoner Alle 12, Frederiksberg
Hjemmeside: Shakedown.dk


Burgerklubben – skræddersy din egen burgermenu

Burgerklubbens koncept er meget ligetil og et helt perfekt sted at samle hele familien. Her kan du selv blande din menu. Man vælger hvilken burger, man vil have, hvilken bolle, hvilken bøf og slutter af med at vælge sit tilbehør blandt fritter, onion rings, tortilla og fem forskellige dip. Frokost menu koster 79 kr., og aftenmenuen kan fås til 99 kr. I den kan du selv vælge mellem 12 forskellige burgere fra deres klassiske til deres gladiator burger, der burde kunne mætte selv den mest sultne alfa-han eller hun. Der er også mulighed for en ’bøf’ af kikærter til vegetaren, og en klassisk børne-menu med cheeseburger og pommes frites.

Gladiator burgeren er med 3 x bøf, 3 lag ost, 3 lag sprøde kalvebacon

Burgerklubben
Adresse: Smallegade 8, 2000 Frederiksberg
Hjemmeside: Burgerklubben.com

Rialto – Klassisk dansk grillburger

Rialto har lavet klassiske burgere siden 1968 og helt frem til i dag. I den historiske burger-butik kan du vælge mellem en klassisk menu for 69 kr. eller gå all-in på Super-burgeren for 98 kr., der serveres med bacon, salat, pommes frites og valgfri sodavand. Du kan også kaste dig ud i en Burger a la Creme med bearnaise og champignoner eller sæt tænderne i deres populære flæskestegssandwich. Hvis du ikke er så meget til at spise ude, så kan du også ringe til Rialto og få maden bragt hjem.

Rialto Grill
Adresse: Smallegade 2, 2000 Frederiksberg
Hjemmeside: Rialtogrill.dk